Niinpä,taas vaan koneella,vaikka kaikenlaista tekemistä ois. Siivouspäiväkin on menossa ja aamupäivä meni kauppoja kiertäessä. Hetihän mun tänne piti tulla näyttämään,kun illalla sain valmiiksi vauvan peiton. Se peitto on nuorimmaiselle lapsenlapselle,joka ei ole vielä syntynyt. Loppukuusta todennäköisesti hänkin tämän elämän taipaleensa aloittaa! Kun en varmasti voi sanoa kumpi hän on,niin piti valita värit,että ois kiva,on sitten tyttö,tai poika. Arveluni minulla kyllä on ja olen ultrakuvat nähnyt,mutta ei kai meikäläinen sellaisesta ultrakuvasta osaa niin varmasti sanoa.



Tälläisestä monivärisestä pampulalangasta peiton neuloin. Neuleessa kaksi aina-oikein silmukkaa pampuloiden välissä. Lankaa meni työhön 600g.


Tässä vielä lähikuvaa,jossa nää värit näkyvät sellaisena kuin ne oikeasti ovat. Peitto on yhtä pehmoinen kuin vauvan poski ja toivon mukaan lämminkin. Jospa mummin neuloma peitto lämmittäis pikkuista tässä monta kertaa niin tuulisessa maailmassa. Ja joka silmukkaa neuloessa ajattelin rakkaudella tätä uutta pienoistani.