Aivan ensiksi,Kiitos,kiitos kaikille kommentoinneista!  Ne aina piristävät päivääni ja jopa auttavat monen vaikean hetken yli,kun on ystäviä.

Puutarhassa vähän väliä käyskentelen ja vähäsen joka päivä sitä yritän kohentaakin,voimieni mukaan. Kameran kanssa siellä taas kuljin ja tässä tuloksia.

1242813271_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mä olen porraspäähän hankkinut kaksikin tälläistä roikkuvaa ruusuamppelia. Vaihteeksi näin,ettei aina niitä petunioita. Tearssin amppeleihin on kukat vielä hankkimatta. Jos ensviikolla paneutuisi niihin.

 

1242813299_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mulla on yhtäkkiä noussut ruusupenkin reunalle tälläisiä,mitä lie helmililjoja pitkä rivi. Yhtään en nimittäin enää muistanut,että minähän sipuleita syksyllä istuttelin:D

 

1242813356_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Allaspenkissäkin joku kukkii,ainakin näitä kultatyrakkia.

 

1242813326_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vielä sitten tää alkavan ruusupuskan kuva. Tää lajike on nimeltään Tarja Halonen! Siksi sillä puskalla täytyy olla vähän koristelaattojakin:D Nuo on sellaisia laattoja,jotka hohtaa pimeässä.

 

1242813382_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sitten aivan muuta kuvaa. Tässä on minun kahvipussikassi. Näitähän on blogimaailmassa nähty monen moisia. Ei tämä ole itse tekemänikään. Hiljattain tään ostin itselleni käsityökassiksi neuletapaamisiin. Ihastun tään kassin kuviointiin. Minusta kiva sommittelu.

 Tähän lopuksi laitan ohjeen edellisen postauksen parsakaalipiirakastakin,kun sitä on minulta pyydetty.

PARSAKAALIPIIRAS

pohja.
100g margariinia

2dl vehnäjauhoja

1dl perunajauhoja

1tl leivinjauhoja

0,5tl suolaa

2dl juustoraastetta

1dl vettä

 

täyte:

300-400g parsakaalia

1prk ranskankermaa

2rkl vehnäjauhoja

1 muna

1 valkuainen

2dl juustoraastetta

0,5tl mustapippuria

ripaus tinjamia

0,5tl suolaa

1. sekoita pehmeän rasvan joukkoon kuivat aineet,myös juustoraaste.

2. Lisää vesi ja sekoita vain sen verran,että aineet tasoittuvat. Anna taikinan jähmettyä kylmässä sen aikaa,kun valmistat täytteen.

3.Leikkaa parsakaalin kukinnot pienemmiksi ja varret ohuiksi viipaleiksi.

4.Kauli pohja piirasvuoan pohjalle

5. Asettele parsakaali vuuan pohjalle ja jätä muutama kukinto pinnalle koristeeksi.

6. Sekoita ranskankerman joukkoon täytteen muut aineet ja levitä seos vuokaan.

7. Ripottele pinnalle muutama parsakaalin kukinto.

8. paista piirakkaa 200ast. uunissa pohjaritilän päällä noin 30-35 min

Nyt Intsu alkaa pakkaamaan mökkikasseja,kaupassakin pitää käydä. Mökiltä palaillaan joku päivä,en tiedä onko se lauantai,vai sunnuntai,mutta "nähdään" sitten !

 

OIKEIN MUKAVAA HELATORSTAITA JA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!