Eilen oli erikoinen päivä. Oli kolmet eri synttärijuhlat. Ekana olin ystäväni 90-vuotispäivillä! Melkoinen saavutus tuo 90 vee. Hän on niin nuorekas,iloinen,valoisa ja jos ei tietäisi niin kevyesti luusisi,että 70v. Hänen muisti on paljon parempi kuin minulla. Asuu sillai itsenäisesti,että itse kokkaa,siivoaa jne. Niin, ja hän käy kuntosalillakin:) Hänellä on mainio huumorintaju ja hänessä,jos kenessä on sellaista sisäistä kauneutta.
 Seuraavaksi oli hyvin tutun miehen kolmekymppiset. Oli perheensä kanssa tullut matkoilta ja matkasta me koko ajan puheltiinkin ja kuvia katseltiin ja mukavaa oli.
 Illalla oli vielä ystäväperheen pojan 13v-synttärit. Alkaa olla täytekakkukiintiö täys:) Tässä kolmannessa paikassa oli kyllä ruokakin ja se oli kiva juttu,että sai ottaa kakkujen sijaan suolaistakin.
 On  tässä kaiken lomassa sentään joku käsityö valmistunutkin. Taas liinaa tuli virkattua.
597291.jpg
 Malli on uusimmasta saksalaisesta,parasta aikaa kaupoissa olevasta ,Häkelmaschen-virkkauslehdestä. Minä en saksan kieltä osaa kuin vähän,enkä tippaakaan virkkaussanastoa ja en viitsinyt alkaa sanakirjan kanssa kääntää. Niinpä mä virkkasin pelkästä kuvasta ja vähän sovelsin itse tuota mallia. Esim. keskustan tein leveämmäksi kuin mallissa,kun ajattelin,että on minun pöydälleni liian kapea. Lankana käytin Novitan Kotiväkeä.
597292.jpgVielä vähän lähikuvaa liinan reunasta.