Nyt olen tehnyt taas vauvantossut. Tätä samaa mallia jota miltei aina tossuissa käytän. Välillä pitää saada tehdä näitä pikkutöitä isojen lomassa.
Eipä ole päässyt ulos kukkapenkkienkään kimpuun,kun talvi tuli uudelleen. Vähäsen tänäänkin aamusta satoi lunta. Kaiketi aurinko jo sen verran korkealla on, että sulanee pian pois.

1468486.jpg

Nää tossut annan lahjaksi. valkoinen on varma värivalinta ellei tiedä onko tulokas tyttö tai poika. Onhan se muutenkin hyvä väri,sopii kaikkien asujen kanssa. Laitoin tossujen päälle koristeen , joten nauhat ja tupsut sopi paremmin olemaan tossujen sivuilla. Nää tein jämälangasta.
Älkää nyt ihmetelkö,että taasko jämälangasta. Voin kertoa,että ne eivät koskaan lopu,sillä jos saan niitä käytettyä,niin uusista töistä niitä tulee kaiken aikaa lisää:) Uusia lankojakin meille jostain kumman syystä kertyy koko ajan....kai niitä kilotolkulla on  ja silti,ainahan on "huutava pula" langoista:) Kun jotain mieleistä työtä aikoo alkaa tekemään,niin just siihen sopivaa lankaa ei muka kotoa löydy ja niin taas lankakauppaan:)