Meidän kaikki kesävieraat ovat hiljattain lähteneet ja talo tuntuu oudon hiljaiselta. Niin paljon on viimeviikon aikana väkeä ollut,monenlaisia vieraita.
Käsitöitä ei millään ehtinyt tehdä,mutta ajattelin tälläkertaa kertoa meidän työstä,rakennusliikkeestä. Voi,kyllä siellä jos missä,niin paljon käsityötä vasta onkin.

1727230.jpg
Tälläisestä se suurinpiirtein alkaa,joskin kyllä tuohon vaiheeseenkin on pitänyt jo kovasti tehdä yhtä ja toista.

1727245.jpg
Tälläisiä niistä tulee. Me teemme pääasiassa rivitaloja vähän joka puolelle. Tää kuvassa oleva on hiljattain valmistunut ja vielä nurmikko ja istutukset puuttuvat. Ne yritetään aikaansaada pika pikaa.

1727240.jpg
Tuosta edellisen taloyhtiön sisältä olen räpsinyt jonkun kuvan.Tässä yksi kuvakulma keittiöstä. Etualalle jäi ruokailupaikka ym.
1727243.jpg
Tässä vähän kuvakulmaa olohuoneesta,lattiasta ja tapetistakin. Samassakin taloyhtiössä tulee asunnoista hyvin erilaisia pintamateriaaleineen,sillä meillä saa asiakas valita pintoja.Tässä nyt sattui olla tuommonen tapetti ja tummahko lattia. Joku haluaa aivan vaalean lattian ja joku toinen taas laatat olohuoneenkin lattiaan. Se on makuasia ja mikä rikkaus ,että yksi tykkää yhdenlaisesta,toinen toisenlaisesta.
1727241.jpg
Kuva otettu pesuhuoneesta ja saunaan on ovi auki.
1727242.jpg
wc

1727246.jpg
Tämä on aikaisemmin valmistunut rivitalo ja siinä on jo istutuksiakin.

1727233.jpg
Toinen aikaisemmin valmistunut talo-yhtiö.

1727234.jpg
Meillä kuuluu aina kaikkiin asuntoihin autokatokset ja varastot.

1727232.jpg
Katsokaa kuinka nätisti asiakkaat sitten laittavat pihojaan!

1727239.jpg
Mä olin vuosikausia,itseasiassa 17v miesporukan kanssa meidän rakennustyömailla. Mä tein kaikkea muutakin kuin sitä ainaista siivoamista,paljon maalaamisia,lakkaamisia,suunnattomasti laatoituksien saumauksia ym.ymSitten sairaudet pakotti pois työmailta. Mulle se on ollut aika kova paikka ja pitkä prosessi on ollut,että siihen sopeuduin.Onneksi saan miestäni vähän autella vielä toimistotyössäkin,niin on mullakin joku "oikea työ"! Pieni osa toimistoa näkyy kuvassa.Kuten sanoin tää on paljolti mun valtakuntaa ja istun koneen ääressä muutenkin kuin bloggaamassa:)

1727237.jpg
Kaikenmoisia koneitakin yritän täällä toimistossa käytellä.