Intsupa on noussut tänään jo aikaisin ylös ja puuhaillut jo monen monta kotiaskaresta:) Muutaman kierroksen verran on neulottuakin tullut.
Meillä pihan rakentaminen jatkuu ja jatkuu. Ei kai piha koskaan täysin valmiiksi tulekaan. Ei edes tarvi tulla,vaan on kiva kun saa laittaa ja suunnitella jotain uutta. Nyt isäntä on viimeviikonloppuna kasannut kaivon pihalle.

1858756.jpg
Tässä tää yksi haave on nyt toteutuneena. Käväisin vielä hakemassa paikkakuntamme yhdestä kaupasta ämpärin. Ensi kesänä sitten suunnittelen ja laitan kukkasia kaivon ympärille ja muutenkin tähän osaan pihaa.

1858754.jpg
Kukista puheenollen,eilen käväisin hakemassa niinikään paikkakuntamme puutarhalta kasveihin syyslannoitetta,niin antoivat minulle ilmaiseksi tälläisen amppelikukan. Se nyt väliaikaisesti kököttää terassin kaiteella,kunnes katson paremman paikan sille. Voi kun mä tykkäsin kun tuon sain. Vielä se ehtii jonkun aikaa ennen kylmempien ilmojen tuloa meitä ilahduttaa.

1858758.jpg
Ja terassistakin puheenollen..tuli mieleeni näyttää pari tänäkesänä sinne hankkimaani koristetta . Terassi on niin suuri että amppelikukkien ym. lisäksi sinne mahtuu yhtä ja toista. Tässä roikkuu tälläinen metallinen helmien ja sydänten rakennelma.Tää sydän on kuvattu kovin läheltä,joten näyttää mittasuhteiltaan suurelta,mutta ei se todellisuudessa nyt noin iso ole!

1858757.jpg
Tuulikello on myös.Vaikea saada kuvaan,kun ei meinaa taustalla näkyvien puiden vuoksi kunnolla erottua. Tää on samaa sarjaa,samankaltaista metallia kuin toi sydänkin. Ei ole kova-ääninen kello,vaan sievästi hiljaa kovalla tuulella helisee.