Niin kiva isänpäivä oli ja meni. Mukavia muistoja vain jäi. Meillä juhlinta alkoi jo lauantaina-iltana,kun yksi lapsistamme tuli silloin perheineen. Kolme vaarin pojanpoikaa tuli.
Minä tietysti olin juhlia varten väsäillyt tarjottavia.

2051622.jpg
Meidän isän/vaarin kakku. Meillä ei yleensä ainakaan isän,eikä äitienpäiväkakut ole hienosti koristeltuja,vaan aina näitä karkkipläjäyksiä , kun ne ovat lapsille niin mieluisia. (eikö hyvä selitys sille,että en fiksuja koristeluja osaa tehdäkään.)

2051620.jpg
Tässä sitten tälläinen mansikkahyytelö ikäänkuin toisena kakkuna. Mulla asettaa haastetta tarjoilulle,kun joillain porukasta pitää olla gluteenitonta,toisilla laktoositon ja jollain diabeetikon ruokavalio.

2051624.jpg
Vaari sai tämmösiä ihania itsetehtyjä kortteja:) Osan lauantaina ja juhlat jatkuivat pyhänä ja silloinkin oli porukkaa. Meillä kun on suuri tää perhekunta.

2051626.jpg
Ja edelleen kortteja. Tään vasemmanpuoleiseen kämmenensä kuvat on taiteillut vauvapoika,joka tänään tulee 10kk.

2051619.jpg
Tässä vielä pöydällä lahjat,joita niitäkin tuli melkoisesti.
Nyt sitten arkinen viikko on alkanut jälleen ja kohta pitää rientää takaisin kotitöiden pariin. Kaupassa käyntiä ruuanlaitto ,pyykkiä,siivoomista ja illaksi seurakunnan lähetyspiiriin. Siellä taas teemme vimmatusti käsitöitä. Onneksi myyjäisiin on miltei kuukausi aikaa,niin vielä ehditään kaikennäköistä.