Niin,hiljoilleen joulu alkaa tulla valmiiksi!  Kyllä edes vähän pitää hössöttää,ei muuten tunnu joululta :) Siivoskellut olen vähän sieltä ja täältä minäkin,niin varmaan te kaikki. Vielä vähän siivoon. Sen mitä ehdin ja jaksan. Nyt on virkattuna pallot lahjapaketteihin, ne mitä aioinkin ja kun olen lahjat jo antanut missä pallot olivat päällä ,niin voin ne näyttää täällä. Pienet antamani paketit toivon mukaan avaavat vasta aattona,mutta kyllähän saajat ne pallot näkivät,kun ovat lahjanarussa kiinni.

2152961.jpg
Tässä nää viimeisimmät pallot roikkuvat vielä meidän keittiön lampussa. Kaikki ovat virkatut kimallelangoilla,sillä jouluna jos koska pitää olla vähän kimallusta. Samalla ohjeella tein millä ennenkin, tais olla viimeisin Lean virkkauslehti mistä malli on peräisin.

2152965.jpg
Sitten, mitäkö nyt taas pipareita! :) No minä armahdin tuota miestäni,joka niin tykkää pipareista ja leivoin hänelle oikein oman satsin mitkä saa syödä jo ennen  joulua :) Niitä oli toinenkin tuollainen lautasellinen,mutta on jo sen syönyt!!  Voi,mitäpä sitä ei rakkaansa eteen tekisi!