Joulu alkaa olla lopuillaan. Muuten niin kiva joulu ois ollut,mutta Intsulla paha,paha korvatulehdus,joka on kaikkiaan ollut varmaan 2,5-3vk!! Tänään lääkärissä käväisin ja nyt mulla on toinen edellistä vahvempi antibioottikuuri siihen.Kuinkahan mä nyt keksinkään tälläisen korvatulehduksen ottaa! Voi hyvä tavaton miten mä olen ollut kaiken aikaa kipee ja touhuillut vahvojen särkylääkkeitten turvin. Ja olen mä aika monina öinä kävellyt edestakaisin eteisen käytävää,kun ei ole pystynyt laittaa päätä petiin. En yhtään ihmettele,jos lapset itkee,kun on korvatulehdus. Sanoinkin,että kyllä mä huutaisin,jos olisin lapsi. Nyt taas olen toiveikas,jospa tää toinen lääkekuuri tehoaisi.

2177268.jpg Tässä meidän joulukuusi nököttää olohuoneen nurkassa. Minä tykkään joulukuusesta aina niin kovasti,että sitä meillä pidetäänkin pitkästi tammikuullakin.

2177266.jpg Kas,kas,käväisi meillä aattoiltana joulupukkikin ja toi lahjojaan. Meillä oli porukkaa koolla,osa lapsista perheineen ja toinen osa lapsistamme halusivat viettää aattoa omien perheittensä kanssa kotonaan.
Joulupäivästä olimme sopineet lastemme kanssa niin,että vietämme sen mieheni kanssa kahdestaan. Sanoimme,että meillä on kahdenkeskiset "pyjamabileet" :) Että voimme olla yövaatteissa koko päivän,nukkua unirästejä,levätä ja olla vaan. On kiva kun on lapsia ympärillä,mutta joskus on kiva olla päivä kahdestaankin. Tänään tapaninpäivänä lapsia perheineen on taas ollut syömässä ja muuten vaan.

2177277.jpg
Ainoastaan tämän lahjan kuvasin. Tää siksi,kun sain tään Seinäjoen Tikkuajien pikkujoulussa ja mä tarvin hirveesti itsekuria,että maltoin olla avaamatta aattoon asti. Tälläiset ihanuudet sieltä paljastu!  Novitan Stone lankaa tummanruskea kerä, hieno lumiukko tarjotin ja kiva tikkari. Kiitos,kiitos sinulle kuka tään lahjan pikkujouluun toit. Kovin on mieluinen!

2177275.jpg
Nää sukat tikuttelin lahjaksi ja jollekin joulupukki nää sitten toi! Kuviomalli oma keksimä tai sillai,että otettu jonkun muun asusteen mallista ja lankana seiskaveikka.