Eilen aamusta lähdimme reissuun viiden naisen voimin Seinäjoen Seudun Tikkuajista. Suuntasimme jonnekin Hämeen seudulle blogi-ystävän luo PartyLite-kutsuille. Ihan kaunis päivä meille sattui. Jutut rönsyili autossa puheenaiheesta toiseen.Välillä pysähdyimme syömään.

 

Ruokailimme Teikankaalla TeiTupa-taukopaikassa. Yllä oleva kuva on rakennuksen yhdestä nurkkaa. Rakennus on aika iso ja ihailin kovasti  runsasta kukkaloistoa,joka kiertää yltympäri terasseja.Tää on reissussa ollessamme mieheni ja minun vakiopaikka. Paikka on siisti ja puffetpöytä on niin runsas etten tiedä mitään muuta näin hyvää paikkaa tään reitin varrella.Kyllä me kaikki syötiinkin itsemme aivan ähky-puhkuiksi:D

Siitä matka jatkui ystävämme luo. Hänen koti ja pihapiiri onkin ihana elämys kaikkineen. Kaunis puutarha,ihana koti kauniine lukemattomine käsitöineen. Pihassa kukkaloiston lisäksi on niin idyllinen viehättävä huvimaja sekä leikkimökki ja kaikenlaista. Sitä ei pysty kirjoittamaan eikä kameraankaan vangitsemaan sitä kaikkee,se täytyy itse kokea ja nähdä. Tietysti meidän kaikkien yksi iso ihannoinnin kohde oli upea nukkekoti moniine ihastuttavine yksityiskohtineen.

 

Ne PartyLiten kutsut pidettiin tässä luhdissa. Luhti on todella ainutlaatuisen upea sisältä arvokkaine vanhoine esineineen,mutta talonväen toivomus oli ettei valokuvattais sisältä,niin sitä toivomusta koetimme noudattaa. Heillä on sisätiloihin kaiketi omia lisäsuunnitelmia.Mutta arvaatkaapa vaan oliko hienoa olla tuolla kutsuilla! Kiva esittelijä oli ja paljon tuotteita esillä. Sielläkin me Tikkuajat neulottiin vimmatusti tunnelmavalaistuksessa samalla kun tuote-esittelijä kertoi tuotteista:D Tehtiin kaiketi vähän tilauksiakin!

Heidän kodin terassilla oli mahtavat tarjoilut ja kyllä me syötiin alkupaloja vähän jo heidän marjapuskistakin:D Kaikesta syömingistä on vieläkin vähän täysi olo:D

Kiitos Sinulle ihana ystäväiseni,kun saimme tulla ,kiitos kaikesta mitä saimme nähdä ja kokea,myös tarjoilusta! Kiitokset teidän koko mukavalle perheelle!

Kävin viime viikolla oman paikkakuntani kukkakaupassa ja siellä oli aivan mahtavia kuivakukka-asetelmia joihin ihastuin. Monen kokoisia,pieniä ja suuria. Minä niitä ostin ja veinpä eilen kylään yhden tuliaisiksikin.

Kaunista alkanutta viikkoa teille!