Joulu tosiaan on ovella. Minusta joulu on vuoden suurin juhla. Jeesuksen syntymäjuhla. Minulla alkaa olla miltei kaikki valmistettuna. Jotain pientä vielä on. Yksi lahja pikkuisen kesken ja jotain muuta pientä. Ajoissa aloitin,mutta yhä vaan kaikkee tekemistä löytyy. Tyttäreni sanoi,että kun saan jotain valmiiksi,niin mä koko ajan keksin,että tuon ja tuon vois vielä tehdä ja sillätavoin lopuksi kiire tulee. Mutta kyllä minulla on niin,että se hössöttäminen kuuluu jouluvalmisteluihin. Mitä enempi näkee vaivaa,niin sitten sen ihanampi juhla. Mutta jos en jotain ehdi,niin en kyllä stressiä ota,se saa jäädä.

Mä tulin vilauttamaan teille pieniä tuokiokuvia jouluasuisesta kodistamme ja jakamaan vähän joulukoristeisia tunnelmia kanssanne.

 

Ensinnäkin nyt minulla on keittiön pöydällä hienoin joululiina mitä meillä on koskaan ollut. Kuva ei tee ollenkaan oikeutta sille miltä tää oikeesti näyttää. Toin tään matkamuistona Dubaista.

 

Lähikuvassa edes vähän näkyy miten se on käsityönä tehty ja tuhansin kaunein helmin kirjailtu. Tosin ei tämä kyllä käytännöllinen ole,mutta eihän aina tarvi olla käytännöllistä. Sitäpaitsi ei tää tietenkään oikeasti olisi joululiina. Ei Dubaissa ole joulua,vaan tää on tämmönen peite,jonka he laittavat sängyn päätyyn päiväpeitteen päälle,mutta meillä tää palvelee joululiinana.

 

Siinä joulupukkeja. Mulla on keittiössä lastenlapsille iloksi näitä pukkijuttuja. Olohuoneessa on seimi ja hartaampi tunnelma.

 

Vuosi sitten tekemäni lankatontut keittiön lampusta roikkuu jälleen iloisesti hypellen.

 

Minulla on mielestäni aivan ihania joulusia ,tilkuista tehtyjä patalappuja. Näitä olen aikaisempina jouluina saanut ystäviltäni.

 

Joulukuusen olemme jo ajoissa laittanut. Tosin koristelut kaipaa vielä vähän fiksaamista. Minä niin,niin kovasti tykkään joulukuusesta ja se saa aina olla pitkälle tammikuuhun.

 

Joulukuusenpalloja mä olen tehnyt monia, eri tavoilla toteutettuina. Tässä yksi esimerkki.

Mä tulen vielä ennen aattoa laittamaan teille joulutervehdyksen,jooten toivotan nyt vain iloista joulunodotusta!