Tänään ollaan käyty valitsemassa lattialaatat eteiseen,keittiöön ja takkahuoneeseen. Toivon vaan,että ne sitten hyvältä lattiassa näyttäis,niinkuin siellä liikkeessä. Tapetit ollaan myös valittu koko taloon,paitsi yläkertaa ei tarvi remontoida,mutta täällä alhaallakin on meillä viisi huonetta ja takkahuone,wc+kylppäri ja sauna. Eilisen päivän tyhjensin kaappeja,kun kaikki kaapit pitää saada tyhjiksi. Lattiat,katot ja tapetit uusitaan koko talossa. Olen niin iloinen,kun koti kaunistuu. Muutama vuosi sitten laitettiin piha uusiksi,nyt sisätiloja. Me ollaan huonekaluja siirrelty toisiin huoneisiin jne. Onneksi meillä on yläkerrassa sellainen kaksio,jossa saadaan asua tään remontin ajan. Mä laitan kuvia joistain jutuista sittenkun on valmista. Tätä kaaosta en nyt ole viitsinyt kuvailla. En mä käsitöitäkään ole unohtanut,vaikka niille ei taida paljoa aikaa nyt jäädäkään,mutta aina jotain sentään.

 

Nämä sukat tikuttelin seiskaveikasta. malli on uusimmasta Novitasta nimellä lyyrasukat,mutta mä en sitä lyyraa tuohon varteen halunnut. Otin mallista vain pitsineuleen.

 

Tässä yhtenä päivänä tein tälläisen mojovan murekkeen. Ohjeen löysin "Pappilan hätävara kokkaa"-blogista. Kiitos vaan Mama hyvästä ohjeesta. Maistuva tuli ja sitä riitti meillä pariksi päivää. Toisena päivänä keitettyjen perunoitten ja kastikkeen kanssa ja toisena kermaperunoiden kera ja loput koiralle:)