Niin on pitkäperjantai-iltana isännän kanssa ekat löylyt otettu uudessa saunassa ja hyvät löylyt tulikin. Tuon kipeen jalkani kanssa oli aika tekeminen,että pääsin lauteille ja vielä vaikeempi tulla pois. Mä näytän saunasta kuvia postauksen lopuksi.

 

Ensin halusin näyttää tään. Mulle niin rakkaan pääsiäiskortin,eikös ole hieno! Siinä on isä,äiti ja pikkuinenkin muotoillut kätensä kanoiksi.

 

Sitten tälläinen sytomyssy tälläkertaa. Täänkin tein lentokoneessa kotiintulomatkalla,kotona päättelin.

 

Nyt meidän saunaan. Eihän nää kuvat nyt tee oikeutta sille mikä se todellisuudessa on,mutta antaa aavistuksen. Tässä on kattorakenteista. Sielläkin on katto laineilla ja sitten tähtivalaistus katossa. Puu,josta sauna on tehty,niin on leppää.

 

Selkäosan ylpuolella on nuo revontulivalot. Ne on semmoset kuituvalot,jotka "elää" koko ajan ja valot vaihtuilee sinisestä,vihreästä punaiseen. liikkuu kauniina kuin taivaan revontulet.

 

Tässä pieni yksityiskohta. Löylykulho on upotettu lauteeseen ja sekin näyttää kivasti valoa,koska pohjassa on lamppu.

 

Sitten vielä pikkuisen kiukaasta kuvaa. Kiukaan takana on lasitiilirivit pesuhoneen puolelle.

Meillä oli sellainen vanha se entinen sauna,onhan talomme 25v vanha,joten pakko oli alkaa remonttia tekemään. Voi se entinen sauna oli kuin mikäkin mörskä ja nyt kun tään uuden saunan lauteilla istuin,niin olo oli aivan epätodellinen,että onko tää kaunis sauna tosiaan meidän:)