Eilen oli tosi mielenkiintoinen päivä. Sain olla mukana nimittäin Sipin,Mallin ja Jaanan kanssa sytomyssyjä luovuttamassa Seinäjoen keskussaraalalle. Ensin näytän viimeisen tekemäni sytomyssyn.

Viimehetkellä tein vielä tämän mukaan myssyköiden joukkoon.

 

Ensin kokoonnuimme Kaarakan taloon,johon oltiin myssyjä kerätty. Siellä pikkuisen niitä lajiteltiin ja laskettiin kokonaismäärää.

 

Sairaalan kanttiinissa hetken istuimme kuormamme kanssa ennen osastolle menoa. Me nähtiin sairaalan ovensuussa selvästi myssyjen kuljetukseen tarkoitettuja kärryjä ja otettiin yhdet lainaksi.

 

Siinä myssyt levitettynä sairaalan päiväsalin pöydälle. Niitä oli tietojeni mukaan 477 kpl. Kiva määrä ! Suurkiitos kaikille myssyjen tekijöille!

 

Tässä sairaalan henkilökuntaa,jotka olivat vastaanottamassa myssylähetystä.Vasemmalla gynekologisen osaston ylilääkäri Seppo Varpuluoma. Hänen vieressään syöpäosaston ylilääkäri Timo Ala-Luhtala ja hoitajat Hilkka Poutiainen ja Maria Rajamäki. Taustalla näkyy osastolla muitakin hoitajia. Ikkunasta heijastuva valo vähän varjosti,eikä näinollen kuvasta tullut selkeä. Lääkärit olivat innoissaan ja pitivät suuressa arvossa myssyjen luovutusta ja että tällä on suuri merkitys potilaille. Minulle ainakin tilaisuus oli todella mieleenpainuva ja innoittaa uusien myssyjen tekemiseen,sillä kampanjahan jatkuu. Ihana kun sain tässä tilaisuudessa olla mukana. Kiitos Mallille,Sipille ja Jaanallekin!

 

Sitten kotoisiin asioihin. Remonttimme on viitä vaille valmis. Se tälläviikolla oiskin valmis,mutta yhä joudutaan odottelemaan eteisen tapettia,vessan kuviolaattaa ja keittiön kivitasoja ties kuinka kauan. Eipä tässä mitään kiirettä ole. Yllä oleva kuva on tuulikaapin tapetista.

 

Tää yhden makkarin tapetista,joka on luonnossa kyllä kaunis,mutta en saanut sitä kuvaan sellaisena kuin se oikeasti on. Värit ovat kauniin peessin sävyjä,eikä noin hailakoita.

 

Tää yhden toisen makkarin tapetti. Tää tuli kuvaan puolestaan voimakkaan näköisenä,kun luonnossa tää on hyvin vaalea,eikä näy näin voimakkaasti nuo kukat. Tuo kuvassa näkyvä tummempi sävykin on oikeasti sellaista valkoisen sävyä.

Minä toivottelen Sinulle lukijani mukavaa helluntaita ja lämmintä aurinkoista viikonloppua!

Edit: Se onkin vasta helatorstai huomenna,eikä helluntai:)