Niin ollaan tultu pääsiäisviikolle. Koetan vähän tänään siivoskella,mutta vähän. Flunssa on pikkihiljaa hellittämässä ja toivon mukaan häipyis kokonaan.

 

Monet muutkin olette neuloneent näitä vihaisia lintuja. Minäkin innostuin ja olen neulonut näitä useammankin parin talven aikana,mutta vain tään yhden parin kuvasin. Lankana mulla oli Wool ja näissäkin on sisälapasetkin.

 

Eilen leivoin,mutta vaan vähän siihen verrattuna,miten paljon mä normaalisti leivon,mutta nyt puolikuntoisena vaan muutaman jutun. Tää on suklaapäärynäkakku. Mä joskus aikaisemmin kokeilin jo,mutta se ei ollut hyvää,mutta oli kauniimman näköinen. Nyt tein oman sovelluksen ja tästä tuli kyllä hirmu hyvää,mutta ulkomuoto ei ole kehuttava. Laitan kumminkin ohjeen.

PÄÄRYNÄ-SUKLAAKAKKU

1,5dl sokeria ja yksi iso kananmuna sekoitetaan. Seokseen lisätään 3dl jauhoja,joihin on sekoitettu 2tl leivinjauhetta. Lopuksi sekoitetaan joukkoon 75g sulatettua voita ja puoli kahvikupillista kuumaa vettä vuorotellen. Laitetaan kakkupohja joko piirasvuokaan tai irtopohjavuokaan,kuten minä tein. Sitten laitetaan säilykepäärynöitä kakun reunoille. Minulta meni 2 pientä tölkkiä niitä.Sitten kaadoin valmista suklaakastiketta kakun keskelle ja laitoin 200 ast. uuniin ja paistoin kypsäksi. Seuraavan kerran aioin kyllä ulkonäön parantamiseksi paistaa kakun päärynöiden kanssa ilman tuota suklaata ja teen suklaakuorrutuksen kakun keskelle vasta jäähtyneeseen kakkupohjaan.

 

Tää on tavallinen tiikerikakku muuten,mutta kakun vaaleaan osaan puristin ison mandrariinin mehun.

 

Sitten tietysti sitä iänikuista pullaa ja pullaa.

Levollista pääsiäisviikkoa jokaiselle . Toivottelee:Intsu