Kiitos,kiitos teille ihanat blogiystävät kaikista kauniista kommenteista ja tsemppauksesta! Se onkin auttanut ja eilen oli eka parempi päivä. Ilmeisesti lääkkeet alkaa purra. Kyllä on ihanaa,kun ei ole kuumetta enää,eikä sitä hirveää päänsärkyä. Hissun kissun täällä touhuan,en mitään suurta,mutta jotain kuitenkin.



Ensin koristelin tulitikkuaskit.



Sitten vähän koristelin kynttilöitä.


Lopuksi laitoin aikaisemmin virkkaamieni patalappujen kanssa sellofaaniin ja ne ovat lähdössä sunnuntaisiin myyjäisiin. Joka vuosi olen sinne leiponutkin,mutta nyt jäi leipomukset väliin. Toivon,että pääsen edes paikan päälle.



Mieheni on laittanut jouluvaloja ikkunoihin.



Näitä on miltei joka ikkunassa joku.



Ulkona meillä vasta paljon valoja onkin laitettu,mutta pitää nyt katsoa saanko ne jossain vaiheessa kuvattua. En ole sen maanantaisen lääkärireissun jälkeen ulkona käynytkään. Tänään pitäis yrittää kaupassa käydä.Sitä ennen kuitenkin valmistan työmiehille ruuan. Tälläkertaa se on keitetyt perunat,keitettyjä kananmunia ja paistetut silakat ja tietysti joku kastike. Mä en ainakaan vuoteen ole paistanut silakoita,voi olla,että on vieläkin pidempi aika,joten kokeilen nyt niitä.
Hyvää viikonloppua juuri Sinulle!
T.Intsu