Niin päivät vaan menee toinen toisensa perään nopsaa tahtia ja joulu tulla jollottaa. Minun vähän meni monet suunnitelmat uusiksi ,kun aika meni sairastaessa,mutta haitanneeko tuo mitään.
Sain valmiiski sukat pikkutytölle.


Hän tarvitsi kenkiin  ohuet sukat,jotka sitten tikuttelin merinovillasta 2,5 puikoilla. Malli on tavis,paitsi edesssä menee pienet palmikkoraidat.Myyjäisiin värkkäilin näitä lamppuenkeleitä,kolme tälläistä pakettia. Yleensä olen myyjäisiin leiponut ,vaikka mitä,mutta nyt sekin jäi. Ei näin nuhaisena voi leivonnaisia tehdä.


Tervetuloa kanssani ihan pienelle myyjäiskierrokselle. Minusta meillä oli todella kauniit ja ihanat myyjäiset. Monet olivat tehneet vaikka mitä ihania jouluisia asetelmia. Tässä yksi tosi kaunis. Kuva vaan ei tee sille oikeutta.Tässäkin hieno asetelma. Niitä oli niin monia kauniita ja kuvasin,mutta tosi vaikea päättää mitä tänne valitsen.Tää on hieno havupallo ja ajattelin,että ostan tään,mutta en ehtinyt,kun se jo meni. Ei tällekkään kuva tee oikeutta,mutta suuri ja kaunis se on.Tietysti valtavasti villasukkia kaikkine kavereineen ja lapasia ja myssyjä ja kaulahuiveja ym. ym.Leipomuksiakaan unohtamatta.Kaikke muutakin löytyi,vaikka mitä kivaa joulupukin matkaan.Muutenkin siellä oli kauniit koristelut. Tässä yksi esimerkki.Pöydätkin oli laitettu kauniisti. Siellä sai juoda kahvia/mehua hillomunkkien ja piparien kera.

Nyt innolla ja touhukkaasti uutta viikkoa aloittamaan!