Just tään näköisenä kuin kuvassa,Intsu täällä. Kaiken aikaa yöpaidassa,yskää paljon nuhaa,kuumetta ja pää aivan valtavan kipee. Kaiken aikaa makoilen vähän käyn istumassa ja sitten maata. Ei ole oikein pystynyt käsitöitäkään tehdä ja jos mä en pysty niihin,niin silloin kyllä oikeasti olen tosi kipee. Ei se flunssa mikä lokakuun ihan lopussa alkoi,niin mene kunnolla pois ollenkaan. Välillä on parempi alkaakseen vaan muutaman päivän kuluutua alusta ja entistä pahempana. Mun pää aivan muutenkin kohta pimahtaa,kun en saa touhuttua. Kai mun on huomenna pakko jaksaa raahautua lääkäriin. Tää alkoi perjantain ja lauantain vastaisena yönä näin voimallisesti. Koko eilisen päivän olin jo niin kipee,mutta illalla troppasin itseni,niin että pääsin joulukonserttiin. Tää joulun läheisyys on siitä kivaa,kun on kaikkea konsertteja,joulunavauksia,messujaja markkinoita,puurojuhlia ja vaikka mitä hienoja tapahtumia.Tää Joulun sankari gaalajuhla on jo seurakunnassamme jokavuotinen perinne. Olen monta kertaa tästä  kirjoittanut,mutta kertaampa vielä. Tällä kerätään rahaa paikkakuntamme vähäosaisten joululahjoihin yhdessä sosiaalitoimen kautta. Tähän myydään lippuja huoltoasemilla,kirpputoreilla ja muissakin paikoissa. Illallskortti maksaa 25€ ja siihen kuuluu ruokailun lisäksi lastenhoito ja joku ihana joulukonsertti. Eri alojen yritykset sponsoroivat kaikki ruokatarpeet illalliselle. Meidänkin yritys on omalta osuudeltaan sponssannnut. Meidän logo näkyy paasylipussa tuo talon kuva ja alla Lapuan talotimpurit. Niinpä sinne koetin kipeenäkin lähteä yritystä edustamaan mieheni rinnalle. Koko rukoushuone koristellaan niin sanoinkuvaamattoman kauniiksi. On vain vaikea saada kuvia niistä,nyt en koristelusta edes yrittänyt,kun oli niin ihana tunnelmavalaistus.Kun ruuat on saatu lahjoituksina,niin pääsylipun hinta menee lyhentämättömänä avustuskohteisiin. Viimevuonna täältä sai lahjan 90 lasta ja 35 perhettä. Lapset saa oikein kunnon hyvät lahjat on montakin lelua ja vaatetta paketissa ja perheet saa lahjakortit ruokakauppaan.
Meidä toinen pastori aloitti juhlan ja juonsi sen.Sitten puhui meidän uusi kaupunginjohtaja,sekä perusturvajohtaja. Sitten vielä puheenvuoro annettiin yhdelle Susannalle joka tää gaalajuhlan vähävaraisten hyväksi on alunalkaen keksinyt. Tään jälkeen oli konsertin vuoro.Siinä Lasse Heikkilä kuvassa ja pimeeltä näyttää kun se tunnelmavalaistus... Tää Lasse Heikkilä on kuuluisa säveltä ja sovittaja,jonka monet varmaan tietääkin Voi nytkin hänen säestystään pianolla,kitaralla ja haitarilla. Aivan uskomattoman taitavat pianovirtuoosit ja monta muuta. Lasse Heikkilähän on tehnyt sen Suomalaisen Messunkin,minkä varmaan monet tietää.Anna-Kaisa Karola soitti viulua kyllä myös niin taitavasti,että ei moni tyttö tuohon yllä. Mä luulen,että Mika Karola,joka oli pääesiintyjä on hänen isänsä. Tää Mika Karola sitten. Ei ikinä uskoisi millaisiin atmosfääreihin hänen esitys yltää. Hän on mahtava laulaja ,hyvät puhelajat myös omaa,taitava näyttelijä ja osas ottaa yleisönsä.Konsertti kesti ainakin puolitoista tunita,mutta sitten vielä heidät taputettiin uudelleen lavalle. Tämä koko konsertti,sen laulut,monet sovitukset myötäili koko ajan jouluevankeliumia.Evankeliumihan on ilosanoma ja kyllä tuo sellailnen musiikki-ilottelu oli,ettei olisi uskonut. Välillä tuo Mika innostui laulaen ja tanssien karkeloimaan,otti yleisön mukaan antamaan rytmiä. Oi ei sen hienoutta osaa sanoin kuvata,mutta jos teidänpaikkakunnalla on tää konsertti,jonka nimenä on :Poika tuli,niin menkää ihmeesä kuuntelemaan,katselemaan ja kokemaan. Ylivoimaisesti paras konsertti missä ikinä olen ollut. Voi,voi mitä persoonallisia taidesuoruituksia.


Tässä on koko heidän tiimi. Heillä oli välillä tuollaiset taustalaulajakuoro ,ei kuitenkaan koko aikaa..Sitten vielä sokerina pohjalla tää virkattu kynttilä lyhty. Tää on siksi minulle tärkeä,kun minulle sen on tehnyt vanhin miniäni. Olen otettu,näin kiltisti minua ajatteli! Lasipurkki,joka virkkauksen alla on,ei olekaan mikä tahansa purkki ,sillä se on aitoa Riihimäen lasia.