Olen koko pyhänajan värkännyt pääsiäsikoristeita. Tai en koko pyhänaikaa,vaan toki on ollut kaikenlaista muutakin. Minä jo viikolla aloittelin pääsiäiskoristeiden tekoa,mutta se eka satsi meni pieleen. Minä nimittäin näin Koso-tädin blogista,kuinka hän oli tehnyt langasta ja liimasta ilmapalloa apuna käyttäen kauniita pääsiäismunia.

 

lankamuna-normal.jpg

Noh minä en tietenkään ole niin näppärä kuin Koso-täti:) Minä puhaltelin ilmapalloja innoissani,laitoin puuvillalankaa imeytymään vesi-liimaseokseen. Sitten pyörittelin langat pallon päälle. Vein roikkumaan pesuhuoneen pyykkinarusta kuivamaan. Monen tunnin jälkeen menin katsomaan.Toisissa näytti lankasidos olevan liian harva. Pah ja pah,toiset pallot oli päästänyt ilmaa pois ja pallot löysiä myttyjä:D Sitten ei muutakuin uusi yritys. Minä keittelin kovan sokeriveden. Siihen puuvillalangan liotin ja kyllä tosiaan sai yrittää,että sai langan pysymään liukkaan pallon päällä.

 

sivulta-normal.jpg

Taas kuivumaan. Tuli hyvät kovat pallot. Varmuuden vuoksi sivelin vielä liimakerroksen päälle ja annoin senkin kuivua.

 

kaikki%20munat-normal.jpg

Ensin ottamaan ilmapallot sisältä pois ja sitten leikkaamaan saksilla aukot palloihin ja koristelemaan. Yhteen virkkailin turkoosin reunan,se alkoi näyttää niin avaruusoliolta,joten muihin laitoin pitsin reunaan. Rusetit päälle ja virkkailin pieniä kukkasia,joita liimailin ympäri palloja. Sitten vaan namut sisälle:)

 

Untialkuruuat-normal.jpg

Eilen kävimme mieheni kanssa pitkästä aikaa ulkona syömässä. Tälläkertaa Härmän Kuntokeskuksen buffet pöydistä.

 

paperiruusu-normal.jpg

Siellä oli jokaisella pöydällä tälläiset paperiruusukukkaset eri värisinä. Meidän pöydässä tämän värinen.

 

askarteluhuone-normal.jpg

Aina jos Härmässä Kuntokeskuksessa olemme,niin toki mä käyn katsomassa heidän askartelu/käsityöpajaa. Tiesin,että se on sunnuntaisin kiinni,mutta minä ikkunan läpi kuvasin ja kurkistelin.

 

keitti%C3%B6-normal.jpg

Kävin  kuvaamassa meidän rivitalotyömaallakin valmistumaisillaan olevia asuntoja. Tässä keittiön nurkkaa. Tosin välitilan laatat vielä puuttuu,eikä tiskiallaskaan ole paikoillaan. Minä tykkään tuosta ovimallista. Puhtaan valkoinen,kiiltävä. Vaikka on kiiltävä,niin uskomatonta,mutta mitkään sormenjäljet ei näy.

 

veski-normal.jpg

Vessaa

 

tapetti%201-normal.jpg

Yhden huoneen kulmauksesta näkee tapetteja.Yksi seinä kuviollinen ja muuta tommosia raitaisia. Luonnossa oli tosi kivan näköinen.

 

tapetti2-normal.jpg

Tää on toisessa huoneessa,oli kiva tämäkin. Oli hämärä päivä,kun kuvasin ja valotus kamerassa ei riittänyt.

 

pesuhuone-normal.jpg

Tää on,voisko sanoa,meidän erikoisuus;laineilla oleva pesuhuoneen katto. Mä kuvaan myöhemmin paremmin ja kokonaisuuksia sittenkun asunnot ovat valmiita ja piha-alueetkin.

Puuhakasta alkavaa huhtikuista viikkoa!T.Intsu