Viikonloppu on ollut tosi kiireinen ja olen hypännyt eri puolilla. Mm. Kauhavalla  Käsityöklubissa,myyjäisissä myyntipöydän takana ja syntymäpäivillä ja jossain raossa on meillä ollut lapsia perheineen.

Meidän kevätmyyjäiset poikkesi tavanomaisesta sillätavoin,että nyt myytiin pääosaltaan täytekakkuja,muita leivonnaisia ja vähempi niitä muita käsitöitä.

Myyj%C3%A4isiss%C3%A4%20016-normal.jpg

Joku oli tehnyt näin upean kranssin. Minusta niin hieno ja haluaisin kyllä tuollaisen kesäksi terassille.

 

Myyj%C3%A4isiss%C3%A4%20012-normal.jpg

Tässä yhdenlaisia kakkuja. Nää kakut,mitkä oli esillä,niin arvottiin. Ne olivat mallina,että saa tilata äitienpäiväksi ja raha menee lähetystyöhön.

 

 

Myyj%C3%A4isiss%C3%A4%20013-normal.jpg

Suklaakakku. Voi kahvipöydässäkin oli jos jonkinmoisia täytekakkuja,aivan ihania.

 

Myyj%C3%A4isiss%C3%A4%20018-normal.jpg

Joku ystävä oli tehnyt myytäväksi näin kauniin kukkakoristeen. Se menikin heti kaupaksi.

 

Myyj%C3%A4isiss%C3%A4%20003-normal.jpg

Tämä kuva on meiltä kotoa. Yhtenä päivänä vähän sisustin tuulikaappia,kun ei siellä ole oikeastaan ollut kuin kenkäteline. En ole tuota koristetta itse tehnyt,vaan kaupasta ostettu.

 

Myyj%C3%A4isiss%C3%A4%20008-normal.jpg

Meiltä on tuulikaapista puuttunut naulakko. Eteisessä kyllä on suuri naulakko. Tuulikaappiin en halunnut ihan tavanomaista naulakkoa. Nämä,kun yhdessä naapurikaupungin kaupassa näin,niin ajattelin heti,että nämä on meidän. Mieheni laittoi ne tuollai eri tasolle,etä kun meidän porukassa on kaikenikäisiä lapsia,niin hekin ylettyvät.

 

Myyj%C3%A4isiss%C3%A4%20011-normal.jpg

Tuosta läheltä kukkakaupasta ostin itselleni ihanan kellokukan. Hyvin harvoin itselleni ostan kukkia,muta tälläkertaa näin. Liina on vanha,monta vuotta sitten virkattu.