Olen niin inspiroitunut käytyäni Käsityöliike Katariinassa,että en muuta tekisi,kuin käsitöitä ja päässä pyörii sen tuhannet ideat. Vaan muutakin hommaa on ja paljon. Mutta olihan minun heti päästävä joitain uutuuslankoja kokeilemaan.

 

retkilangoista%20014-normal.jpg

Tämmösen frillahuivin tein. Jooj,joo suurin buumi on niistä ohi,mutta minua kiinnosti tuo "lanka";joka ei ole lankaa,vaan jotain tekokuitukangasta,niinkuin ois ohuen ohutta organzaa tai vastaavaa. Tuli minusta pallokuosinsa ansiosta vähän retrokin."Lanka" on Katian Papillion.

 

retkilangoista%20009-normal.jpg

Jotkut naiset alkoi jo kotiintulomatkalla virkata tälläisiä lankakoruja. Niin minäkin kotona koetin tehdä. Ihan hauskan näköiset kaulalla ja ranteessa,vaikka tuossa kuvassa vaikuttaa vähän epämääräiseltä. Virkataan "korun" pituudeksi haluttu määrä ketjusilmukoita ja sitten tehdään joka silmukkaan 4 pylvästä,nin se alkaa kiemurtaa automaattisesti. Minulla lankana Katian Iris ja kuvassa ei näy,mutta siinä langassa on myös ihana kimalle. Kuinka ollakkaan:) Jos ois vielä juhlavamman halunnut,niin olisi voinut pujottaa lankaan helmiä.

 

Verho%20003-normal.jpg

Ja niin ettei te luule,että täällä vaan pikku näperryksiä,niin on toki keskeneräisinä isojakin töitä. Kuvassa yksi sellainen,mutta vielä ei aikoihin paljasteta mikä ja millainen tulee:)

 

retkilangoista%20004-normal.jpg

Mansikka-aika on lopuillaan. Olen niitä saanut ihan mukavasti pakastettua ja syötykin on aikalailla. Eilen paistoin miehille lettuja ja muusasin sokerin kanssa mansikat ja oli myös kermavaahtoa. Luulenpa,että tykkäsvät. Kesämarjoista täytyis nyt ottaa kaiken hyödyn irti.

 

retkilangoista%20001-normal.jpg

Nyt,kun on niin kuuma,niin olen illalla viiletessä avannut makuuhuoneen ison ikkunan muutamaksi tunniksi kokonaan. Kuva on huono mutta siitä ikkunasta näkyy tarha-alpeja paljon kukassa. Nauhuksetkin aloittelee kukintaansa ja taustalla angervo lopettelee.

 

retkilangoista%20002-normal.jpg

Tykkään maata köllötellä sängyn päällä ja katsella avoimesta ikkunasta näkyvää kesäistä vihreyttä.

Jokaiselle erikseen Kiitos käynnistä ja ennenkaikkea kommenteista!