Taannoin tein nalle villatakin lapselle. Pienelle pojalle. Ja kuinka ollakkaan isosisko halusi myös nalletakin. Mikäs muu auttoi,kuin alkaa neuloa.

 

villaedest%C3%A4.jpg

Tässä etuosa,jossa ei ihmeempää ole. En ole sitä vielä käsitellyt kuinkaan. Lankana oli oikein miellyttävä 100% villalanka,Regina.

 

villatakaa.jpg

Sitten tää suuritöinen takakappale nallukoineen.

 

 

oksa.jpg

Viikonloppuna oli perinteeksi muodostuneessa Joulun Sankari gaalajuhlassa seurakunnassame. Koko talo on koristeltu upeaksi joulun tunnelmaan. Tuo ihana koriste on yhden ruokapöydän päällä. Juhlaan myydään etukäteen illalliskortteja ja juhlan tuotto menee kokonaisuudessaan paikkakuntamme vähävaraisten lapsiperheitten joululahjoihin. Jokainen lapsi saa laadukkaan lahjan ja talous 80€-140€ ruokalahjakortin. Autettavia lapsia on ollut 70-90. Lahjojen vienin kohteeseen toteuttavat sosiaalityöntekijät. Emme tietenkään tiedä nimiä. Lapuissa on vaan näin esim. isä,äiti,lapsi 7v ja 3v. Ruuat juhlaan lahjoittavat eri yritykset.

 

juhlasali.jpg

Juhlassa on yleensä ensin kaupunginjohtajan tervehdys ja sitten joku konsertti. Tänä vuonna upean musiikkielämyksen tarjosi meille Mika Karola,Anna-Kaisa Ojala ja Lasse Lehtinen. Mika Karola on solistina pääosasa,hänen tyttärensä Anna-kaisa soittaa viulua ja kyllä on likka taitava. Sitten Lasse Lehtinen on pianon ääressä ja on kyllä todellinen pianovirtuoosi. Ohjelman nimi on: Poika tuli. Siinä tulee esille joulun sanoma taitavien taiteilijoiden esiintuomana.  Mika Karolahan on esittäjä vailla vertaa,mahtava solisti ja näkee miten hän on antaumuksella heittäytynyt musikaaliin ja antaa mennä täysillä eläytyen. Sanoinkin miehelleni,että oikeastaan minun jouluni alkaa tästä juhlasta.

Kiitos käynnistä.T.Intsu