Vanha vuosi lähenee loppuaan ja uusi on tulossa. Uusi vuosi uusine haasteineen,monine mielenkiintoisine mahdollisuuksineen. Joulun pakkasetkin ovat häipyneet ja meidän mittari näytti enää -2 ast. Monenlaista pientä tapahtumaakin on ollut joulun jälkeen. Meillä oli yökylässä 2,5v yövieraskin ja hyvin meni. Eilinen päivä meni naapurikaupungissa,ei niinkään alennusmyynnissä,vaan jos muistatte,niin meillä tää synttäribuumi osuu vuodenvaihteen tienoille. Ensin just ennen joulua yhdet,huomenna rakettien paukkuessa nuorin poikamme juhlii synttäreitä. Tammikuulla on viidet ja myös helmikuulla,joten lahjoja etsiessä kulutimme eilisen päivän. Lahjoista puheenollen,nyt kun joulupukki on ollut ja mennyt Korvatunturille,niin voin täällä alkaa näyttää tekemiäni lahjoja aina vähää kerrallaan.

 

liinanen.jpg

Pikkuliinan virkkasin. Malli on viimeisimmät Kauneimmat Käsityöt-lehdestä. Siitä samasta lehdestä,josta tein joulun tonttusetkin ja vieläkin siitä lehdestä löytyy minua kiehtovia malleja. Lankana on Kotiväki. Viehätyin tään mallin yksinkertaisesta kauneudesta.

 

Hannelelle.jpg

Toinenkin pikkuliina. Näitä on täällä aina silloin tällöin vilahdellut,sillä miltei kaikille ystävilleni olen tälläiset virkannut tässä vuosien mittaan. Tääkin malli on Kauneimmat Käsityöt lehdestä,mutta lehti tai osa lehdestä on säilynyt,vaikka tää malli on ollut joskus 1970-luvun lehdessä.

 

evankeliumi.jpg

Joulukortteja saimme aivan valtavasti,kiitos ihanat Ystävämme!

 

enkukortit.jpg

Otin tänne muutamia poimintoja korteista,vaikka ihan jokainen kortti on mieluinen ja tärkeä

Tässä nää enkelikortit,tuli muutama uusi koelmiini.

 

jult%C3%A4ht%C3%B6set.jpg

Sitten muutamia itse tehtyjä ihanuuksia.

 

raketit.jpg

Nyt Blogiystäväni,ihana suuri Blogiperheeni,minä kiitän teitä ihan jokaista täällä kävijää erikseen. Kiitos kuluneesta vuodesta.Kiitos Ystävyydestä,kiitos rinnallakulkemisesta,myötäelämisestä,rohkaisuista,tsemppauksista,kommenteista. Suuret kiitokset ihan kaikesta! Uuteen vuoteen toivon jokaiselle Taivaan Isän Siunausta,onnenkantamoisia,menestystä ja kaikkea hyvää. Käsityörikasta Uutta Vuotta! T. intsu