Taas mä olen aamupäivän värkkäillyt kaikenlaista ja ei meinaa ehtiä koneen ääreen. Toki mä laitoin 6.lle hengelle ruuan+ koiran ruokin. Ruuaksi pegoniiin käärityt lihapullat,perunat,ruskea sipulikastike ja salaatteja ym. sörsselit. Jälkkäriksi mustikkapiirakkaa vaniljakastikkeen ja kahvin kera. Kesti kauan ennenkuin kaiken jäljiltä sain keittiön siivoon. Väsykin meinaa olla,yöunet jäi lyhyehköiksi,enkä eilen millään ehtinyt ottaa päikkäreitä. Eilen illalla oli koulussa monen tunnin,Marjo Kamilan luento taidehistoriasta. Sanoin miehelleni,että ooh miten sivistynyt mä nyt olenkaan:D Olin vasta 21.30 kotona.Mutta nyt ekana käsitöihin.

 

metallihelmet.jpg

Nämä helmet tein. Eihän niissä nyt mikään erikoinen tekeminen ollut,kunhan pujotelee nauhaan,mutta tykkään tästä korusta tosi paljon.

 

pipa.jpg

Edes yksi poikien pipo on valmiina. Ihan vanhoista jämälangoista tein. Vaikka kuinka yritän jämiäkin kuluttaa,niin mun jämälankavarasto on kohta vuoren korkuinen.

 

leikattu.jpg

Joku mummin pikkuinen on salaa halunnut tehdä käsitöitä myös ja nyt yksi lankakerä on tälläinen:D

 

Punahattu.jpg

Puutarhasta pitää koettaa nauttia nyt kun vielä vähän on kesää jäljellä. Mä en tiedä miksi näitten punahattujen terälehdet laskeutuu alaspäin!?

 

Neilikkaruusu.jpg

isoruusu.jpg

Juuri nyt ruusuja kukkii paljon. Ne ovat alkaneet enempi vaan kukkia syksyä kohden. Mä niin kovasti tykkään kaikista ruusuista.

 

syssyleimu.jpg

syysleimu.jpg

Syysleimut ovat myös alkaneet kukkia.

 

Punat%C3%A4hk%C3%A4.jpg

Altaan reunalla tää punatähkä  on tehnyt kukkia. Kohta on siinä kivannäköistä,kun nää kaikki tulee kukkaan ja täyteen loistoonsa. Niitä on aika paljon.

 

kuunliljat.jpg

Kuunliljat kukkii,niitä meillä on vain nuo vähät.

 

Horttoooo.jpg

Syysleimu on aika iso ja alimmat oksat makaavat aivan maassa.

 

keltsu.jpg

el%C3%A4m%C3%A4nlanka.jpg

Sitten nää parit keltaiset kukat. Ylempi keltsu on altaan reunalla ja tää toinen kukkapenkissä. Äiti sanoi näitä tään näköisiä kultapiiskuiksi,mutta mulle ne ovat yksinkertaisesti keltsu-kukkia:D Elämänlanka on sitkeästi sinnitellyt niitten mukaan(vaikka olen sitä kitkenyt) ja noita valkoisen kukkasen nuppuja on joka puolella.

 

Hemppa.jpg

Lopuksi sitten vielä kuvaa tästä monia vuosia sitten tekemästäni puutarha-Hempastani! Hemppa on ollut altaan reunalla,mutta se on varmaan kyllästynyt siihen paahtavaan paikkaan ja kömpinyt aitan edustalle.

Me Hempan kanssa toivotellaan mukavaa loppuviikkoa sinulle täällä kävijä:)

Kiitos käynnistä ja kommenteista! T.Intsu