Olen aloittanut muka joululeipomukset,vaikka en mä nyt niin ylenmäärin jouluksi laita.

 

kinkkurullat.jpg

Niitä kinkku-paprika- rullia tein. Tiedän,että ne maistuvat kyllä.

 

mansikkaiset%20joulutortut.jpg

Joulutorttuja mansikkahillolla. Hillo vähän levisi liikaakin. Me ei niin luumuhillosta tykätä,eikä kovin paljoa joulutortuistakaan.

 

piparit.jpg

Sitten pipareita vielä puolet enempi kuin tässä. En vaan ymmärrä miten niistä tuli noin laikukkaita,vaikka taikinan ainakin vaivasin hyvin. Niinkuin rokkotautisia. Ikinä ennen ei ole noin käynyt.

 

pannulaput.jpg

Kauhavalla Lankavan Käsityöklupissa meillä oli lauantaina pikkujoulu. Lankava tarjosi erittäin maukasta riisipuuroa sekahedelmäkiisselin kera. Sitten kahvit joulutorttuineen ja piparineen.

 

Kirstin%20tonttu.jpg

Eikö ihana huovutettu tonttu.

 

kaislaenkut.jpg

Kaislasta punotut enkelit.

 

Lankavan%20kirjat.jpg

Siellä on myytävänä kaikkee muutakin käsityötarviketta lankojen lisäksi. Tässä kirjoja,lehtiäkin on monenmoisia.

 

asukoknaisuus.jpg

Kauniita asusteita.

 

ikkunalla.jpg

Yhdellä ikkunalla.

 

Mollan%20oma.jpg

Tälläkertaa Molla Mils oli meidän kanssa siellä. Siinä Mollan laukku.

 

Hyv%C3%A4n%20mielen%20joulu.jpg

Sitten tää laatikko on hyvän mielen joululaatikko. Siihen saa tuoda neuleita ja ne jaetaan sosiaalitoimen kautta varattomiin perheisiin. Laatikko oli jo piri pinnassa,mutta niitä kävi hakemassa kassillisen Punaisen Ristin edustaja  joltain paikkakunnalta.

Tuntuu hölmöltä,kun ei ole laittaa käsitöitäni tähän,kun ovat joulupukin salaisuuksia. Joitain suuritöisiä on menossa ja ei ole paljon aikaakaan niitä tehdä,kun on niin paljon kaikkee muutakin,joten kiirekin niiden kanssa meinaa tulla. Kohtapuoliin lähden Seinäjoelle sairaalann viemään tuota minun hengityskonettani,kun se on rikki ja sen kanssa ei meinaa pärjätä. Siinä on katkaisijassa vikaa,ei meinaa saada päälle ja päältä pos. Maskikin on rikki ja olen sitä kauan jo korjaillut monella lailla. Siinä se tää päivä menee. Varsinkin jos käyn samalla reissulla vähän kaupoilla.

Touhukasta viikkoa ja kiitos käynnistä ja kommenteista! T.Intsu