Viikonloppu on mennyt tiviisti kotosalla. Seurakuntaan olisin halunnut mennä,mutta siinä tuli vieraita.  Täällä on ollut eilen tuon Patruunatehtaan räjähdyksen muistojuhlat,mutta ei olla oltu niissäkään. Keskiviikkona 13.4 tulee päivälleen 40v Patruunatehtaan lataamon räjähdyksestä,jossa kuoli 40 ihmistä. Me asuimme silloin täältä 20km päässä Nurmossa ja ihmettelin,kun aamusta ikkunat niinkuin jotenkin heilui. En sitten ajatellut sen kummenpaa. Olin äitiyslomalla ja päivällä laitoin tv.n auki ja tuli ylimäärainen uutislähetys,että Patruunatehdas,eli Paukku on räjähtänyt tuhoisin seurauksin. Illalla lähdimme mieheni vanhempien luokse Lapualle pelko mielessä,että onko läheisiä mennyt. Ei onneksi ollut meille niin kovin läheisiä

Lauantaina oli blogini perustamisen vuosipäivä. Tuli 9v täyteen. Mutta ei siitä sen kummenpaa,kunhan vain totesin.

 

Emmiruusu.jpg

Yhä olen vääntänyt paperinaruista ruusukoristeita.

 

pystyruusu.jpg

Vähän eri sävyisssä. Koristetta voi pitää somisteena kahvipöydässä tai sen voi laittaa seinälle roikkumaan. Minulla tuo tuossa ei ole seinällä vaan nojaa lasivitriinikaappia.

 

huoparyijy.jpg

Lupasinhan lisää jonkun kuvan vielä lasten kuvataidenäytelystä. Minusta tuo työ on aivan huippu. Tosi hieno huovutettu seinävaate.

 

tummatytt%C3%B6.jpg

Löytyi tämmönenkin huovutettu tumma tyttö.

 

toteemi.jpg

Mahtava toteemipaalu. Töissä on siis vähän kansainvälisyyttäkin.

 

mehupurkeista.jpg

Uskomattoman kekseliäitä töitä oli tehtynä mehupurkeista! Pahoittelen kuvan huonoa laatua.

 

paperimosaiikki.jpg

Tämmöstä paperimosaiikki taidettakin oli paljon. Näissä minun postauksissa on vain murto-osa töistä,aivan sattumavaraisesti kuvattuna. Töitä on siellä esillä niin,niin monenmoisia.

Nyt pitää mennä keittelemään,sitten ruokakauppaan ja kangaskauppaankin ja joitakuita muitakin asioita hoidan.

Tänään laitan gladioduksen sipulit multaan ja esikasvatukseen. Jos ehdin niin porraspäätä myös laitan keväisemmäksi,orvokkeja ajattelin siihen ainakin ostaa.

Ihanaa aurinkoista viikkoa! Kiitos käynneistä ja kommenteista! T.Intsu