Kiva kun nyt on tälläviikolla ollut oikein kesäisiä päiviä. Koulutkin alkaneet. Meidän porukasta yksi pieni tyttö aloitti koulutaipaleensa ekaluokkalaisena.  Yksi poika lukiossa. Toinen pieni tyttö eskarissa ja pieni poika päiväkerhossa. Muut entisissa opinahjoissa ja päivähoidossa.

 

sotalapaset.jpg

Mummin sotapojalle valmistui lapaset. Ns. pyssylapaset,jossa on nuo liipasin sormet vapaana. Niinkuin sukissakin,niin näissäkin lankana Kirjopirkka kaksinkertaisena.

 

malva.jpg

peurankello.jpg

Puutarhassa mm. olen koettanut ahertaa tälläviikolla. vieläkin on hommia paljon,mutta pikkuhiljaa teen. Mun jalat on niin kipeet ja eilen illalla oili aivan valtavan kipeet. Minun tyttäreni sanoi,että kun mä en malta levätä ja se lepo tekisi jaloille niin hyvää,niin sanoi että mä olen ihan just kuin hänen 10kk ikäinen vauvansa. Hänkään ei malttaisi levätä pää vain menisi kovaa vauhtia ja järki ei sano mitään:D

 

vaaleanpuna.jpg

vaaleeta.jpg

Nämä kaunokaiset kukkivat altaan reunalla.

 

ankero.jpg

tarha-alpit.jpg

nauhukset.jpg

Tuo ylin kukka oli jo minun lapsuuskodissa. Traha-alpeja olen jo tänäkesänä tänne ennenkin laittanut ja nyt ovat alkaneet nauhuksetkin kukkimaan.

 

lilja.jpg

t%C3%A4htikukka.jpg

Liljoja myös on alkanut kukkia ja tuo alimmainen tähtikukka on ehdottomasti yksi lemppareistani.

Kiitos käynneistä ja kommenteista! T.Intsu