Kuten tuossa aikaisemmin olen kertonut,niin Martoilla on patalapputalkoot valtakunnallissesti. Tehdään patalappuja,joita jollakin julkisella paikalla jaetaan ihmisille ilmaiseksi. Saa ottaa,joka tarvitsee ja haluaa. Meillä ne jaetaan toukokuun alussa vanhan Paukun kulttuurikeskusessa. Minäkin olen yrittänyt laittaa korteni kekoon.

 

kukkalappu.jpg

Tämä on viimeisin tekeleeni. Tosin tässä ei mitään uutta ole,sillä olenhan tällä mallilla muuloinkin tehnyt eri väreissä.

 

lappuja.jpg

Tässä on kaikki aikaisemmin tekemäni tätä kampanjaa varten.

 

Martat.jpg

Kaikkiin lappuihin laitetaan tommonen tervehdys martoilta.

 

penalta.jpg

Yksi ystävämme osaa taidokkasti käyttää sorvia ja oli meillekin tehnyt tämmösen pikkupöydän. Sopii mainiosti meidän muihin huonekaluihin. Laitoin vain väliaikaisesti tommosen liinan tuohon,mutta jossain vaiheessa virkkaan sopivamman,joka ihan pikkuisen paremmin roikkuis.

 

varpaat.jpg

Sitten,eilenpä olin jalkahoitajalla ja nyt näin iloisen värisin varpain saan tallustella kesää kohti:) Mulla on joka päivä tavallisten askareiden lisäki joku ylimääräinen puuha tai meno Eilen se oli tuo jalkahoitajalla käynti Ylihärmässä. Sitten kotiinpäin tullessa oli "pakko" poiketa Kauhavalla Lankavassa ja mukaan lähti sieltä 200g Esiton virkkauslankaa:)

Nyt kohta pian alan keitellä,kun mieheni tulee kotiin ruokkiksella. Kun on syöty,niin sitten saankin mennä hakemaan pikku pimua eskarista:)

Kaunista loppuviikkoa ja viikonloppua.

Kiitti: T.Intsu