Taas on maanantai. Edellinen viikko mennyt nopeaan,kuin unen näkö. Pakkasta on meidän mittarissa -17 ast. En tiedä miten jaksan ja selviän ruokakauppaan,kun aika tavalla flunssa on pukannut päälle. Mä nyt taas ekaksi näytän valmistuneita kässyjä.

 

Zukat.jpg

Aikuiselle naiselle sukat. Meillähän Martoissa valtakunnallisesti neulotaan kautta maan sukkia eka kertaa äidiksi tuleville. Ajattelin,että voinhan minäkin kantaa korteni kekoon muutaman sukkaparin verran. Näissä malli on Merja Ojanperä:Kauniemmat villasukat kirjasta. Kiva joskus tehdä erilaisempaa kuin tavis sukat. Malli oli helppo ja en ymmärrä kuinka mä niin takkusin. Toisen sukan varren tein reissussa ja en ollut tyytyväinen ja purkasin kotona sen ja aloitin alusta. Sen sitten kelpuutin. Sama oli toisen sukan kanssa. Siinä puolestaan lavassa näin virheen,kun sukka oli jo miltei valmis. Virhe oli lähellä kantapäätä ja niin mä sen purkasin ja lapa alusta. No vihdoin ne ovat valmiit. Lankana mulla oli seiskaveikka.

 

vaaville.jpg

Reissun menomatkalla mä tein nämä vauvan tossut. Hyvin ehtii,kun on viisi tuntia aikaa tikuta. Kotona tossut kasasin ja viimeistelin. Yleensähän laitan tossun reunaan pitsin. Yhteen tossuun pitsin neuloinkin,mutta tuon karvan kanssa ei ollut niin hyvän näköinen ja purkasin sen pois. Nämä ei tullut kenellekään vauvalle,vaan yhdellä prinsessalllani oli synttärit,niin nämä sopivat hänen kahdelle isommalle nukelle. Ne ovat kuulemma kaksoset. Se vaan,että toinen on tosi tummaihoinen ja toinen vaalea.Tuo meidän vaari on niitä vähän ihmetellyt ja kysellyt missähän niden isä on....

 

ambulanssi.jpg

Tossujen lisäksi mä käärin lahjapakettiin tämän hänen unelmansa. Barbien ambulanssi. Ei tätä täältä kaupoista löytynyt,mutta netistä tilasin. Etelä-Suomessakin oli kahden pimun synttärit. Heille laitoin vaan jotain ihan pientä ja sitten vähän rahaa.

 

e-kortti.jpg

sis%C3%A4lmys.jpg

Tämmösen kortin tein. Pitäisi oikein enempi paneutua korttien tekoon,kun ne tahtovat tulla kaikki samantapaisia.

 

voikukakkunen.jpg

Tietysti mä täällä oleviin juhliin tein voikkarin.

Synttäreiden lisäksi oli lauantaina Lankavan kässäporukka koolla. Ja siten voi sentään,kun siihen pihapiiriin,Lankavan entiseen varastoon on muuttanut askartelukauppa Tuulia Desing. Niinkuin ei Lankavassa jo olisi houkutuksia yllin kyllin,niin nyt ihan viereen samaan pihapiiriin on tullut lisää! Katsokaapa vaikka.

 

Tuuliassa.jpg

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4iseksi.jpg

Nukkekotiin.jpg

leukakukkarot.jpg

Keijun%20koti.jpg

helmei.jpg

isokannu.jpg

Kuvissa on vasta vähän mitä kaikkee ihanaa sieltä löytyy. Siellä on vaikka mitä materiaaleja ja tarvikepaketteja.

Nällä eväillä jatketaan viikkoa eteenpäin. Kiitos . T.Intsu