Alkuviikon lumet ovat sulaneet ja tuntuu taas keväiseltä. Mulla on virkkaukset jatkuneet,mutta sitä lajia vaan vähän. Tämän verran

 

kyn%C3%A4purkki.jpg

Yhdelle pikkulikalle tein tämmösen kynäpurkin. Tyhjän lasisen säilykepurkin päällystin vikrkkaamalla. Oli yksi kerä Muskatt puuvillalankaa. En tykännyt langasta. Oli liian löysäkierteistä,joka tuntui hajoavan koko ajan. Sitten liimailin purkin kylkeen koristeita,jotka sain ystävänpäivänä kirjekaveriltani Kanadasta asti:) Kiitos sinulle ihana Ystäväni.

 

erikoiskyn%C3%A4t.jpg

Olen ostanut purkkiin muutaman erikoiskynän typykkää ilahduttamaan.

 

Ryijymatto%20valmiina.jpg

ryijy%20l%C3%A4hi.jpg

Nyt tää pieni ryijymattoni on valmis. Tää jonka kuteet piti ensin kutoa. Tosi työläs matto. Alunalkaen mä suunnittelin isompaa mattoa makuuhuoneeseen ja valitsin langan värit sinne sopiviksi. Se kuteen kutominen vastusti minua niin suuresti,että tyydyin tekemään pikkumaton. Jämälankoja kului tähänkin runsaasti.

 

Pariskunta.jpg

En ole vielä mukamas ehtinyt laittaa pääsiäistä. Ihan vähän vaan. Iso osa koristeista on vielä varastossa. Tässä nämä vuosia sitten tekemäni mosaiikkipariskunta. Kukkopoika jotain siinä kuiskailee kanaselle. Niinhän ne kukot aina:)

 

Tipupuu.jpg

Tämä elämänpuu on myös vanha,olen tehnyt sen ajat sitten. Nyt sen oksille lennähti tipuparvi.

 

allaskukot.jpg

Nämä kukkopojat ovat tulleet jo altaan reunalle. Siinä kanasia huhuilevat ja välillä komeasti kiekuvat.

Mukavaa pääsiäisen valmistelu aikaa. Kiitos:Intsu