Meillä ei ole ollut tänävuonna yo-juhliin menoa,eikä ammattiin valmistujaisia. Tavallisesti joka vuosi on ollut ja tiedän,että vuoden päästä taas on omassakin perhepiirissä. Minä täällä olen vaan neuloskellut.

kisusukat.jpg

Enisn tämmöset kisusukat lapselle. Tuota lankaa ostin Vöyriltä,mutta hössötin ja hukkasin jo tuon vyötteen. Kiva lanka oli neuloa. Lankaa oli 100g kerä ja kun sitä vielä jäi,niin

 

etiopian%20nuttu.jpg

pitkästä aikaa neuloin ns. Etiopian nutun,kun kuulin,että niille tarve on yhä suuri. Niitä menee Moldovaan,Etiopiaan ja Keniaan. Tuon vihreäsävyisen langan parina neuloin sinisävyistä jemmoista löytynyttä lankaa.

 

Mosaiiiiik.jpg

Pihassa ja puutarhassakin aina jotain tapahtuu. Ei niin paljon,mutta edes vähäsen. Varastosta hain tämän vanhan ajat sitten tekemäni mosaiikkiruukun porraspäähän ja se sai kukkasia.

 

sametit.jpg

Samettikukkiakin vähän löytyy.

 

siilell%C3%A4.jpg

Myös siili sai omat samettikukat.

 

kukkap.jpg

Olevinaan kukkapenkkiä. Mulla ei kukkapenkit ole tänävuonna hääppösessä kunnossa,kun en pysty niitten eteen paljoakaan tehdä. Vähän tuolilla istuen kykenen kitkemään rikkaruohoja ja ei stäkään paljoa yhdellä kertaa.

 

flamingo.jpg

Tälläinen lintu,outo vieraslaji  on lennähtänyt meidän puutarhaan.Mistä lie etelän mailta eksynyt tänne ja päätään pyöritelee ja ihmettelee itsekin minne on tullut.

 

verbenat.jpg

Tämä on kaikkein tärkein ja rakkain kukkalaatikko,kun joku vuosi sitten yksi pojanpoikani on tämän tehnyt.

Ei muutakuin uutta viikkoa kohti.

kiitos taas:Intsu