Niin se vain on,että syksyä kohti mennään,vaika kesää vielä vähän on jäljelläkin. Minä kyllä tykkään syksystäkin. Olen alkanut varustella porukkaani kylmempien säiden varalle. Neuloin nimittäin sukkia.

 

jonnisukkis.jpg

Nää miesten tavis sukat ovat kokoa 44-45. Neuloin Laurin sukkalangasta.

 

Suvisukkis.jpg

Sitten tein nämä naisten sukat kokoa 38-39 Nalle langasta. Vähän laitoin eteen pitsikuviota ettei ole niin tylsät neuloa.

 

Anttoninsukkis.jpg

Tässä yhdelle poitsulle kokoa 41 seiskaveikasta.

 

yhteens%C3%A4.jpg

Siinä koko heidän perheen sukat. Nuo pienemmät kirjoneuleiset olen jo aiemmin tehnyt ja täälläkin esitellyt. Näin taitaa sukkien neulomiset vielä jatkua ja välipaloiksi silloin,tällöin jotain muuta.

 

kirsikoita.jpg

Puutarhassa on aika iso kirsikapuu ja niinkuin näkyy,niin kirsikoita on tulossa paljon.

 

kirsikkasmoothie.jpg

Kirsikat saavat ehkä vähän vielä kypsyä. Tässä on kokeeksi tehty smoothie. Kirsikoista kannat pois ja voi halkaista,niin saa kivetkin pois. Sitten vain sokeria sekaan ja tehosekoittimella mössöksi. Ajattelin ensin,että keittelen hilloksi,mutta tuo smoothie on aika paksua,että voinkin noin tehdä ja sitten pakastimeen. On hyvä tuollaisenaan ja vitamiinit säilyy,kun ei keitä. Voi syödä lettujen kanssa tai jäätelön.Voi käyttää kakkuihin ja torttuihinkin.

 

mansikakirsikkarahka.jpg

Mansikka-kirsikka vaniljarahka.

4dl kermaa vaahdoksi, 2prk maustettua vaniljarahkaa. Mansikoita reilu puoli litraa,sitten vajaa desi tuota kirsikkaseosta ja makeutin keinotekoisesti. Tuli hyvää ja kun illalla pistätyi väkeä,niin se syötiin kaikki:)

 

viinimarjat.jpg

Melle on tullut viinimarjoa aikalailla. Tuossa on eka poimimani satsi ja tuon jälkeen olen poiminut niitä sitten enemmänkin. Ne ovat siivottuna ja pakastimessa. Tää on syyskesän ja syksyn yksi ihania puolia,kun sato kypsyy ja kaikki on tuoretta. Näillä eväillä jatketaan.

Kiitoksin:Intsu