Ihanaa,kun on näin lämmin. Yhtäkkiä tuli kesä:) Minulla on ollut ilo tavata edes osaa lapsenlapsista. Ollaan oltu meidän tilavalla terssilla ja tuolla ulkona. Ensinnäkin,pitkän pitkästä aikaa näimme tätä meidän savolaispoikaa:)

niikku.jpg

niklas.jpg

Hän on 2v ja viimeksi on nähty jouluna. Kuvat on tämmösiä ja semmosia,kun en viitsi suoraa kasvokuvaa laittaa. Hän on suloinen ja ihana,mutta kun harvoin nähdään,niin sitä ystävyyttä pitää alkaa rakentaa joka kerta alusta. Nytkin hän kovasti ujoili. En jaksa lakata ihmettelemästä,että kuinka meidän pojanpojanpoika on paljasjalkainen savolainen:)

 

poikien%20ruusut.jpg

Sitten mummin pojanpojille ruusuja. Toiselle punaiset ja toiselle 3 vaaleansinistä.

 

Laurin%20ruusut.jpg

Punaiset ruusut pääsi tänne pikkuveikan haudalle. Hän tykkäsi kovasti väreistä. Hänen kaverinsa ovat koulujen päätyttyä vieneet Laurin haudalle kynttilöitä. Nyt on kiva,kun on kivikin tuotu. Meidän mielestä koko hautausmaan kaunein kivi ja rakkain hauta.

Haudaltapäin jatkoimme hänen isonveljensä yo-juhliin.

kahvip..jpg

yo%20kakku.jpg

Heillä oli aivan ihanat pienimuotoiset juhlat. Virtuaaliseti katsottiin Lakkijuhla Nurmon lukiolta. Oli hienoja puheita,kauniita lauluja. Ja meidän Jaakkokin painoi lakin päähänsä. Moni ei arvaakaan miten suuremmoinen saavutus. Pikkuveljen kuoleman tuoman tuskan ja surun keskeltä hän jaksoi kirjoitukset ja todistus on kymppejä täynnä. Hän on jo saanut opiskelupaikan yliopstosta pelkän todistuksen perusteella.

karjala.jpg

Vielä mun kukkasia. Näitä on terassilla kolme.

 

daaskut.jpg

Sitten mulla on daalioilta kasvamassa.

Mulla olis ollut vielä jotain,mutta tuli vieras,joten toivottelen kaikille hyvää kesän jatkoa.

Kiitoksin .Intsu