Mitähän lienen tehnyt,kun ei muka meinaa ehtiä blogia päivittämään. Olen mä ollut huonossa kunnossakin ja makaillut paljon ja muutenkin taidan olla laiska. Sukkia on tullut jotkut parit neukottua. Ihan tavallista perussukkaa.

siniset%20sukat.jpg

sukkis.jpg

Ensin nämä. Kuvat ainakin jonkun verran vääristää,ainakin mulla... Oikeasti noissa ylemmissä,sinisissä sukissa on  pidemmät varret,kuin näissä harmaissa. Vanhimmasta päästä lapsenlapsilla on jo hirmu iso jalka .Esim 44 ja 45.. No kyllä varsinaisia lasten sukkiakin saa tehdä. Nuorin porukasta on 3v.

 

Julle%20sukka.jpg

Nämä on 8-vuotiaan kokoa.

 

kirjava%20sukkis.jpg

Nämä miesten sukat meinasin antaa jollekulle.mutta kun tuo väritys olikin niin hassu. Oman mieheni saapassukiksi nämä saa kelvata.

Lanka.jpg

Siinä lanka,josta ylläolevat sukat tein. Kerästä päätellen ei ois voinut arvata,että lanka onkin tommosta,että  värejä on sula mahdottomuus saada yhtäänkään kohdalleen. Kaikissa lankana on seiska veikka.

 

Minullapa om kaksikin joulukalenteria.

Partiok.jpg

Ensin sain tämän partiolaisten joulukalenterin lapsenlapsilta. Hei eivät piittaa tommosesta kuvakalenterista. Heillä on suklaa,karkki,lelu,kosmetikka ym muita hienompia kalentereita. Minusta tää on hieno. Voi,voi,kuinka maltan odottaa koska saa avata. Onneksi tässä luukunavaukset alkaa jo 30/11. Tulee mieleeni kalentereista hauska juttu. Olen voinut täällä sen kertoakin jo joskus. Meillän oli silloin vasta kolme lasta. He olivat aika pieniä vielä ja siitä on kauan,kun nyt vanhinkin lähestyy kohta viittäkymppiä. He olivat kaikki aivan valtavan innostuksissa koska sais luukkuja avata. Huomisin olisi se päivä. Mieheni ja minä herätään yöllä siihen,että mikä ihmen meteli meillä yöllä on. Noustiin katsomaan. Lapsistamme vanhin ymmärsi kellosta ja viisarit olivat kääntyneet jo joulukuun puolelle. Hän oli noussut ja herättänyt toisetkin kalenteriluukkuja avaamaan. Kaikki niin tohkeisaan hyppi ja pomppi ilosta,että voi,voi tuleeko luukusta tontun,enkelin,piparin,lumiukon vai peräti itse joulupukin kuva:) Jäi se kalenteri hauskana lapsuusmuistona mieleen.

 

Minna%20kalenteri.jpg

Minullapa on vielä toinenkin kuvakalenteri. Tämän sain postin kautta ja se on hengitysliiton kalenteri. Tykkään tästä. Siinä on niin kaunis kuva,Minna Immosen tekemä.

Nyt on niin pimee aika ja valoja joutuu pitämääm päällä koko ajan. Kynttilöitäkin saa laitella. Voikaa hyvin!

Kiitoksin:Intsu