Tässä meinaa takatalvea pukata,kun oli jo niin aurinkoista ja lumet vähissä. Maaliskuu maata näytti,mutta nyt pikkuisen on lunta sadellut ja pari astetta pakkasta.

 

tipusukat.jpg

Neuloin yhdelle pikkulikalle tipusukat. Mallia otin viimeisimmästä Kodin Pellervo-lehdestä. Mallissa oli lapakin kirjoneuletta,mutta en sitä jaksanut tehdä,vaan yksivärisenä oli helpompi.

Sitten nyt kun meillä on auto,jolla minutkin saadaan liikenteehin,niin on aivan ihanaa ja suuri merkitys hyvinvoinnille,kun pääsen taas hengähtämään,jos alkaa kodin seinät ahdistamaan. Vaikka eipä silti,viihdyn kyllä hyvin kotonakin. Ainakin minulla on koko aika pientä puuhaa,jota saan pyörätuolista käsinkin tehtyä. Me lähdimme hyvien ystävieme kanssa retkeilemään.

Ensin ajelimme Kurikkaan,kun siellä oli tiedossa paikka,josta saimme ostaa mun autoon paremmat turvavyöt.. Seuraavaksi Kauhajoelle ja siellä ensin tänne:

Katja.jpg

TV.stä tutun Katja Mäntyniemen vohvelikahvilaan.

 

j%C3%A4tskivohveli.jpg

Aah,maistuisko sullekkin? Siellä oli vohveleita sekä suolaisella,että makealla täytteellä. Me otimme suolaisella,vaikka nuo makeat vohvelitkin houkutteli,puhumattakaan upeista jäätelöannoksista.

Sieltä sitten ,kunka ollakkaan Päntäneelle!

 

Tapion%20kauppa.jpg

Jos Kauhajoella ollaan,niin ei tätä tietenkään voi ohittaa!

 

Pannuja.jpg

 

Kaupan%20sukka.jpg

 

Lankak%C3%A4yt%C3%A4v%C3%A4.jpg

 

Lnkaa%20ja%20lankaa.jpg

Täälläpä,Ihanuuksien ihmemaassa sitä vierähti aikaa tovi,jos toinenkin. Ihmetellessä,ihastellessa,katsellessa ja suunnitellessa ja miettiessä. Muovipussillinen lähti lankaa kotiinkin. En muistanut niitä kuvata,jospa ensikerralla sitten. olo oli väsynyt,mutta onnellinen. Seuraavan päivän mä aiavan makailin.

Hyvää alkanutta viikkoa ja kiitos kaikille täällä käyneille ja erityisesti kommentinsa jättäneille!

T.Intsu