Tässä on ollut kaikenalaista ja päivätkin olleet valoisia ja kauniin keväisiä. Niin mä vaan olen tarttunut jälleen sukkapuikkoihin,vaikka siitä virkkuukoukusta haaveilin.

 

Pikku%20Niilas.jpg

Tein sukat yhdelle pienelle poitsulle. Ihastuin tuohon malliin,että nuo onkin kivat. Malli on Kauneimmat Käsityöt lehdestä tään vuoden eka numerosta eli tammikuun.. Mulle on tullut tuo lehti tilattuna jostakin 1970-luvulta asti. Ja miltei joka lehdestä jonkun työn olen tehnyt. Ja kyllä vaan seuraavaksikin ne sukkapuikot taitavat hakeutua taas käsiini.

 

Pappilan%20h%C3%A4t%C3%A4vara.jpg

Meillä tehdään paljon jälkiruokia. Me ei kyllä syödä ruuan jälkeen jälkkärä,vaikka niinhän ne kuuluis syödä. Vaan syödään sitten illemmalla,kun ollaan tultu täyteen jo varsinaisesta ruuasta.Mietin,mitäs me eilen syötiin.No,valmista perunasipulisekoitusta paistettii,käristemakkaraa ja kananmunaa ja ruisleipäpalanen ja viiliä Myöhemmin sitten tuota pappilan hätävaraa. Mieheni nostelee mulle aineksia pöydälle,niin saan hyvin tehtyä Tuossa oli varmaan neljäs osa pikkuisen kuivahtaneesta tiikerikakusta paloina. Sitten kermavaahtoa ja mansikkahilloa.Pienenä norona vaaleaa siirappia ja vähän pienen pieniä suklaapaloja. Sitten oli kolme kuivahtanutt donitsia. Niitä pienin ja vuorotellen muitten aineitten kanssa. Vielä päälle nomparellia minkälaisia sattui olemaan. Nam,nam,vie kielen mennessään. Aah miten hyvää. Mieheni bravuu on marjarahka ja väitän ettei kukaan tee niin hyvää marjarahkaa kuin hän. Teemme jälkkäriä noin paljon,että sitä syödään ainakin kolmena/neljänä  päivänä.

Tulipa mieleeni,että kohtasin lääkärireissullani blogini lukijan,joka oli minulle ennestään tuntematon. Siinä vähän ehdittiin tutustua ja jutella. Tulin niin hyvälle mielelle,että kiitos sinulle. Kiitos myös kaikille täällä kävijöille ja kaniita kevätpäiviä! T:Intsu