Tuntuu,että on pitkä aika,kun olen tätä päivitellyt. On ollut tässä kaikella tavoin hiljaiseloa. Mä olen ollut tosi sairas. Myös mieheni oli.Me tultiin pääsiäisviikolla kipeeksi flunssaan. Pääsiäisenä oltiin kovin kipeitä ja vielä viimeviikkokin. Yskää,nuhaa,kuumetta  ja minulla oli muutakin. Ajateltiin,että on varmaan korona ja testattiin,mutta testit näytti,että ei ole. Oli vaan pahanlaatuinen flunssa. Sitäkin on kovasti täälläpäin liikkeellä.

En ole paljon mitään jaksanut tehdä. Ei paljoa käsitöitäkään. Hissun kissun yhdet sukat sain valmiiksi,jota olin jo aloittanut ennen flunssaa.

 

H%C3%A4kin%20sukka.jpg

Tälläiset ihan tavikset. Näitähän olen viime talven aikana tehnyt tosi monet,kun on ollut tarvetta. Lankana seiskaveikka.

 

Suon%20villi%20laulu.jpg

Joitakin kirjoja olen tilannut. Vasta tuon Suon villin laulun olen lukenut. Vaikka siinä oli murhamysteeri,jollaisia en tapaa lukea,niin jos ei sitä huomioida,niin kirja oli kaunis. Se oli hienosti kirjoitettu. Minut hurmasi kaikki kuvaukset luonnonkauneudesta ihankuin olisin ollut paikan päällä katselemassa kaikkea sitä luonnonkauneutta,kasveja,lintuja yms. Toinen kirja on vielä lukematta.saas nähdä millaisem lukuelämyksen se antaa,vai antaako.

Eipä muutakuin Hyvää Vappua kaikille. T:Intsu