Ollaan jo aloitettu kulkemaan kohti pääsiäistä ja huhtikuu näin ollen on kohta puolessa välissä. Mä täällä kaikkee pientä olen värkkäillyt ja on kiva,kun nyt on auto millä pääsee,niin ollaan käyty seurakunnan tilaisuuksissa ja jossakin kaupassa ja syömässäkin pari kertaa ABC.llä. Jos siellä syödään,niin mun vakio on possunleike muusilla ja pippurikastikkeella.

 

Tapion%20tyyny.jpg

Tämä tyyny on nyt eka työ mikä on tehty Tapion kaupan langoista. Siihen meni  vähän yli kaksi kerää Sofia Color lankaa. Harmittaa,kun sitä jäi kolmatta kerää iso vajaa kerä. Mitä siitäkin nyt  sitten keksinkään tehdä.

 

Tyyny%20takaa.jpg

Tyyny takaa. Niin tavanomaista isoäitiä ja takaa verkkoa. Ei ole paljoa mielikuvitusta käytetty,mutta oli tosi kiva virkata.

 

P%C3%A4%C3%A4si%C3%A4isp%C3%B6yd%C3%A4ss

Tään verran pääsiäistä laitettu. Mies on kaupassa hakemassa mm. suklaamunia,kun täälläpäinhän lapset käy virpomassa vasta pääsiäislauantaina. Minähän en yhtään tykkää tuosta pääsiäisperinteestä. En haluaisi leikistikään noitia,kun pääsiäinen on muistoksi Jeesuksen kärsimyksestä,ristiinnaulitsemisesta minun syntieni tähden ja sitten ylösnousemusjuhla. Kertoo tyhjän haudan sanomaa: Jeesus on ylösnoussut ja elää.

Oikein suloista ja Siunattua pääsiäisen aikaa jokaiselle. Kiitos. T.Intsu