Taas on yksi viikko lopuillaan ja ensi viikolla alkaa jo kesäkuukin. Koetetaan nauttia kesästä oli ilmat mitä tahansa. On ainakin vihreää ja on kukkasia.

 

ananasliina.jpg

Mun aina tekee mieli virkkailla ja niin innostuin uusimmasta virkkauslehdestä tekemään tämmösen. Malli on kuitenkin jo aika vanha,vaikka tämä siinä uutuuslehdessä onkin. Mulla vain sattui lanka olemaan ehkä pikkuisen paksua tuohon malliin. Se oli jotain Novitan puuvillalankaa ja koukku 2,5. Ohuempi lanka ois voinut olla sopivampi,mutta kun virkkaushimo iski,niin virkattavahan sen piti.

Liinan%20koko%20kuva.jpg

Kuva pikkuisen vääristää väriä. Ehkä oikeampi väri on jotain noitten välistä.

 

p%C3%B6yt%C3%A4%20kaikkineen.jpg

Näin kesää kohti tuntuis,että sisustukseen pitäis saada jotain uuttakin.

 

iso%20mosaiikkiruukku.jpg

Mulla on tuolla ollut ullakolla tämä vuosia sitten tekemäni mosaiikkiruukku. Nyt mieheni autteli vähän tämän korjauksessa ja se on taas ehjä.

 

Pelargonit.jpg

Palakuut%20ruukussa.jpg

Siihen on nyt pelargonioita istutettuna ja nyt pitäis hommata paljon muitakin kesäkukkia.

 

esikko.jpg

Tää on yhden miniäni esikko. Kun he rakentavat,niin ei ole omalle pihamaalle vielä voinut istuttaa. Asuvat väliaikaisesti kerrostalossa ja tämä on ollut viime kesästä asti meillä sijoitettuna. Onneksi selvisi meillä talvesta:)

Ramppi.jpg

Lopuksi kuvaa meidän nykyisestä porraspäästä. Siinä on pitkä ramppi pyörätuolia varten,että pääsen ulos. En toki yksin ilman apuja tuostakaan selviydy,mutta yhtä kaikki ,on joskus mahdollisuus ulkoilla ja päästään sillä mun inva-autollakin lähtemään.

Oikein kivaa pyhänaikaa. Kiittäen:Intsu