Niin taas muutaman tunnin päästä vuosi vaihtuu. Toivotaan kovasti,että se toisi hyviä ja mukavia asioita tullessaan. Kiitos teille jokaiselle kuluneena vuotena rinnalla kulkemisesta ja tsemppamisesta!

 

Nyt ensin pari joulupukkikuvaa tyttäremme luota,jossa mekin olimme aattoiltaa viettämässä. no,tottahan sinne pukkikin tuli runsaine lahjoineen.

Joulupukki%20ja%20lapset.jpg

Kuvassa ei näy,mutta lahjoja oli monta säkkiä.

 

pukin%20syliss%C3%A4.jpg

Tottahan pukin sylissäkin piipahdettiin ja pukille myös laulettiin. Tuo lapsista vanhin ei meinaa enää uskoa,että joulupukki on olemassa. Sanoin,että kyllä jouluna vähän kannattaisi uskoa ja niin vain,kun pukki tuli,niin epäilykset haihtui ja hän eli täysillä joulun satua.

 

Meillä on tänäänkin juhlapäivä. Meidän pojista nuorin täyttää 40v. Ajatella,meidän vauvapoika lähtee kulkemaan kohti 50!! Sanoin heti aamulla,että nyt on se päivä ja muistelin miten kipeä olin. Niin,niin kova synnytys. Lasktettu aika ois ollut tammikuussa,mutta mun verenpaineen takia synnytys käynnistettiin ja voi kuinka ihminen voi olla kipee. Mutta palkintona oli terve,pitkästi yli nelikiloinen,tumma,isänsä näköinen poikavauva. Hän pitkään luuli,että maailmassa on ilotulitus,kun hänellä on synttärit. Heille mekin tässä illan mittaan raketteja ampumaan ja ilotulitusta katselemaan. Ne ammutaan aikalailla aikaisin,kun porukassa on pienempiä ja nukkumaan pitäis päästä,niin pikkulasten kuin mumminkin.

 

Joni%2040v.jpg

 

Jonin%20peitto.jpg

Synttärilahjaksi virkkasin hänelle torkkupeiton. Kyllä jämälangat sai kyytiä!

No niin,iloisin mielin kohti vuotta 2023!

T.Intsu