Nyt ei ole mitäänuutta tullut valmiiksi.Tekeillä on kyllä paljonkin,mutta ajattelin tänään tässä esitellä meidän lemmikitkin. Nekin on mun rakkaita :)

510625.jpg
Hän on brittikissamme, Mölli! Mölli on hyvin,hyvin kiltti kisuli,mutta silti sellaien arvonsa tunteva,vähän omipäinenkin ja sillä on omat tapansa. Mölli ei menestyisi näyttelyissä,sillä kun on pieni luonnonoikku tullut /kauneusvirhe,noi luppakorvat.Meille se on rakas tuollaisenaan ja se on kova kehräämään.
510623.jpg
Möllin paras ystävä on Sindi-labradorinoutaja tyttö. Sindikin on hyvin kiltti,ei hauku kenellekään. Sindi on sellainen meidän vauva. Se on suuri kooltaan,mutta kun mieli on vauvan! :)Kaksi asiaa Sindin mielestä on elämässä yli kaiken. Nimittäin ruoka ja lenkkeily. Sindillä on muutamia asioita/töitä mistä se saa "palkan." Aamuisin se käy hakemassa postin,tuo sen keittiöön ja sitten kiiruusti jääkaapin eteen istumaan ja palkanmaksua odottamaan! Möllikin on laittanut merkille Sindin "työt" ja alkanut niihin osallistua. Kissa menee tuulikaappiin istumaan ja odottamaan,kun koira on postinhakureissulla. Siitenkun Sindi tulee,niin juoksujalkaa yhtaikaa keittiöön ja niin molemmat istuvat jääkaapin edessä hännät ojossa palkansaamisen toivossa.....