Ei mitään kunnollista ole taaskaan  valmiina. Kesken kyllä vaikka mitä ja kun joka päivä vähänkin tekee,niin kyllä ne siitä valmistuu. Hömpötyksiä taas on tehtynä. Nimittäin tälläisiä...

 

kivilasi.jpg

Mulla on vaikka kuinka paljon pieniä lasikiviä,joita kokeilin maalata. Ei tullut oikein hyviä,kun mun pienet maalit olikin niin jo kuivuneita,ettei meinannut mitään saada tehtyä. Kunhan saan lisää maaleja,niin voisin sitten koettaa tehdä parempia. Nää olkoon harjoitelmia. Minä ajattelin,että ehkä voisin mosaiikkitöissäni käyttää tommosia. katsotaan nyt.

 

jellona.jpg

Ulos on väistämättä tullut syksy,mutta leijonankita urheasti kukkii putoilevien lehtien keskellä.

 

gladi.jpg

Gladiodukset tuli niin turhan myöhään istutettua,että ei nämä oikein kukkaan ehtineet.

 

syysv%C3%A4rit.jpg

punertaa.jpg

harav..jpg

Syksyn värejä puutarhassa on. Nautin kyllä ruskasta kovasti. Lehtiä ei onneksi tarvi haravoida,kun ne otetaan keräävällä ruohonleikkurilla pois ja saavat jatkaa matkaa sitten kaatopaikalle.

 

tuijat.jpg

Kauan sitten istuttamamme tuijat vain kasvaa rehottaa korkeuksiin. Jo yli meidän kaksikerroksisen talon katonharjan. Ja ajatelkaa,ne ovat hyvin aurinkoisella paikalla. Oikein paahteisella,jos vaan aurinko paistaa,eikä koskaan keväällä ole mitenkään suojattu! Silti nuo kasvaa ja kukoistaa:)

Kiitoksin:Intsu