Oikein mukavaa lokakuun viimeistä päivää! Se on huomenna sitten marraskuu ja vääjäämättömästi talvi on tulossa ja joulukin tulla jollottaa. Minä en ole vielä laittanut "tikkua ristiin" joulun eteen. Koko ajan on niin paljon muuta ohjelmaa ja vielä on monet juhlatkin ennen joulua,mutta kyllä se siitä.

 

ilman%20valoja.jpg

Viikonloppuna värkkäsin tämmöstä lasihimmeliä. Ostin Kaarakasta tämmösen valmispaketin. Muut tarvikkeet oli pakkauksessa,mutta nuo roikkuvat prismat ovat omista varastoista.

 

valohimmeli.jpg

Kuvittelin,että teen sen noin suit sait vain,mutta tää olikin aikaa vievä ja aika vaikea,ainakin minulle. Mieheni tuli apuun ja oli niin tosi kiva tätä yhdessä tehdä:)

 

ulkosalla.jpg

Tässä se onkin sitten omalla paikallaan ulkona. Tuosta ei saa kyllä ollenkaan sellaista käsitystä miten kaunis se on pimeässä illassa.

 

Pihavalo.jpg

Oli huvittavaa,kun kamerasta latasin kuvia koneelle,niin huomasin,että miehenikin oli käynyt näköjään sitä ulkona kuvaamassa:)

 

Kokonaisuudessaan.jpg

Hän oli kuvannut myös tätä meidän kaunista ulko-oven lasia.

 

ulko-ovi.jpg

Vielä lähikuvaa siitä.

 

Kauhavalta.jpg

Kauhavalla Lankavan Kässäklubissa olin lauantaina. Sieltä tein nämä ostokset ja niistä on suunnitelmia joulupukin matkaan.

Kitoksia paljon käynneistä ja ennenkakkea kommenteista! T.Intsu