Otin virkkuukoukun käteen ja aloin tehdä liinaa. Liinoja on kyllä ennestäänkin ja paljon,mutta silti kaipaa jotain uutta ja vaihtelua.

 

ruskaliina.jpg

Tämmönen liina syntyi. Mallailin tätä ensin pyöreälle pikkupöydälle,mutta mielestäni olisi saanut reunoilta roikkua enempi.

 

liinaruska.jpg

Niin päädyin laittamaan sen olohuoneen sohvapöydälle. Tuo persikan värinen lanka on ohuen ohutta melkein kuin ompelulanka,eikä se varsinainen virkkauslanka olekaan ,vaan luulen että kutomsessa käytettävää jotain loimilankaa. Lankavasta sen ostin.Kaksinkertaisena sitä virkkasin ja toinen lanka onkin paksumpi puuvillalanka  Almino. Koukku mulla oli nro.2 .

 

Ulkona vähän käpsyttelin ja kuvailin osaa pihan eläimistöstä,sillä onhan meillä niitäkin ylt ympäri pihaa.

 

pupuset.jpg

pupuemo.jpg

Pupuja kurkistelee tuijien alta muurinkivellä. Ovat vähän arkoja ja yhdellä on pentukin.

 

lintupariskunta.jpg

Lintujakin on monenmoisia,mutta nyt vaan tää pariskunta lennähti poseeraamaan.

 

jellooon.jpg

Tää sama leijona vuodesta toiseen pitää vahtia,ettei kukaan asiaton pääsisi pihaan. Tai enpä nyt tiedä onko siitä vahdiksi,kun on aika kiltti. Tulee hyvin juttuun kissankin kanssa.

Olen täällä vähän allapäin ja surullisella mielellä,kun tänää on Lankavan kesäretki Pärnuun ja mun matka peruuntui. Tuli vaan este.Siellä heitä on just menossa bussilastillinen porukkaa Helsinkiä ja satamaa kohti. Mennessä ois poikettu Karnaluksiin ja sitten Pärnussa viety moniin ihaniin käsityöpaikkoihin ja jaettu "aarrekarttakin",että ois voinut ominpäinkin kulkea mielestään parhaissa paikoissa. Sunnuntaina vasta kotiin. Oi,oi,se olisi ollut aivan mun unelmamatka,vaan kun ei myt onnistunut,niin ei voi mitään.

Tuosta huolimatta haluan toivotella teille leppoisaa loppuviikkoa ja viikonloppua. T.Intsu