Intsulla on ollut viisi päivää vilinää ja vilskettä,isompia ja pienempiä vieraita. Ihan kaikenikäistä täällä on ollut vauvasta vaariin. Kuulunut lasten naurua ja välillä tietysti itkuakin ja leikkimisten ääntä ja aikuisten puheenpalpatusta ja naurunremahduksia ja jutut rönsyillleet laidasta laitaan. Just vieraani ovat lähteneet ja mä jäin ihmettelemään tätä yhtäkkistä hiljaisuutta. Olen toki väsyksissä,mutta olen ollut niin onnellinenkin rakkaitteni kanssa.

 

Näistä töppösten paljoudesta meidän tuulikaapissa saa edes vähän käsitystä,että porukkaa on ollut:D

 

Sain vierailtani näin kauniita kukkasia ja oli hauskaa,kun yksi pieni vieras heti ilmoitti,että me ostettiin se sulle ABC.ltä :D

 

Vanhin tyttäreni teki tälläisen vaippakakun siskonsa vauvalle ja oli tuomisena hänelle iso kassi kaikkea muutakin.

 

Mä olen keitellyt kaikenmoisia ruokia ja isolla kattilalla:) Parista salaatista vain otin kuvaa. Tässä tuoresalaatissa on kolmea eri lejtisalaattia,juustoa,kirsikkatomaattia ja ananasta.

 

Tää puolestaan pastasalaatti,jota lapset kovasti haluavat syödä. Siinä on kierremakaronia,feta-juustoa,tuoretta kurkkua ja salami-makkaraa.

 

Jossain raossa illan tai aamun tai päikkäreiden hiljaisina hetkinä mulla on vähän neuletytökin ehtineet viivähtää kädessä. Tässä 2-vuotiaan pimun kevätmyssy. Siihen on käytetty kahta ohutta eri lankaa. Kimallettakin on seassa. Jämälankoja ja koristeeksi mansikkako lie,vaiko omppu, josta mato jo vähän haukannut.

 

Isomallekin likalle ,eli 6-vuotiaalle kevätpipo. Tässäkin on kahta eri sävyistä jämälankaa ja tietysti Hello Kitty on kova sana. Pojille pipot ovat vielä tekemättä ja kyllä mä varmaan teen vielä myyjäisiinkin useita,sekä tytöille,että pojille.