Eilinen päivä oli kiva. sain tänne vieraakseni TeSan miehensä kanssa. Suurkiitos teille ystävät ihanasta päivästä! TeSasta tulikin mieleeni,että en ole esitellyt täällä vielä lankakkkua,minkä vein tässä taannoin hänelle,kun valmistui taidelasiartesaaniksi. TeSa kyllä sen silloin blogiinsa kuvaili.
Tässä se on valmiina,mutta minäpä näytän kuinka sen kasasin.
Ensin laitoin ison kerän keskelle ja sen ympärille kiinnitin punaisilla langanpätkillä pikkukeriä.Laitoin pohjaksi superlonipalan,että kakku pysyisi kasassa ja siihenkin langanpätkillä kiinni.Seuraava kerros.

Viimeinen kerros. Sitten katselin sitä,että se kaipaa jotain koristeita. Ainahan kakkua vähän koristellaan.Muutama virkattu kukka ja osa roseekukkia. Nämä vain nuppineuloin kiinnitin,niin kakku tuli valmiiksi.Tälläisen mummin omenatortun tein vierailleni. Ohje varmaan löytyy sivupalkista.


Sitten suklaahyydykekakun. Siinä 2dl kermaa vatkasin vaahdoksi. Vaahtoon lisäsin purkin maitorahkaa,1dl sokeria,2tl kaakaojauhetta ja pussillinen valmista suklaarouhetta. 8 liivatelehteä liotin kylmässä vedessä ja kun liivatteet pehmeni,niin kiehautin ne vähässä vedessä. Jäähdytin hiukan liivateseosta ja laitoin kermarahkaseokseen hyvin sekoittaen. Irtovuoan pohjalle ensin ohut kakkupohja ja sitten kerma-rahkaseos päälle ja yöksi jääkaappiin. Ennen tarjoilua hiukan raastin maitosuklaalastuja päälle,


Vielä masikkarahka. Tää nyt ei ollut kahvipöydässä,vaan ruokailun jälkiruoka.
4dl kermaa vaahdoksi,2prk valmiiksi maustettua vaniljarahkaa. Sekaan noin 2-3dl mansikoita. Voi halutessaan lisätä hiukan sokeria ja päälle tuoreita mansikoita koristeeksi.

Makoista viikonloppua teillekin:Intsu