Eilen olin Äipän touhut- blogin Tarjan kanssa Kauhavalla Kangas-Aitassa työnäytöksessä.

 

Me käsityöklubilaiset olemme Seinäjoen Käsityömessujen ajan yleensä pareittain Kauhavan Kangas- Aitassa antamassa työnäytössä ja keskustelemassa asiakkaitten kanssa langoista ja käsitöistä,kukin määrättynä aikana vuorollaan.

 

Tänävuonna oli uutta se,että tälläkertaa pystytimme sinne näyttelyn omista töistämme. Oli mielenkiintoista nähdä monien taitavien tyttöjen töitä valmiina,kun yleensä nehän ovat aina kekskeneräisiä kokoontumisissa,kun siellähän niitä vasta tehdään. Töitä oli ympäri kauppaa,mutta millään ei saanut kaikkea kuvattua,mutta edes vähäsen saatte olla mukana näin virtuaalisesti näyttelyssä kanssani.Tässä kuvassa on paljon kudonnaisia,vaikka valitettavasti eihän ne kaikki niin hyvin näy. Sitten paljon noita käpypitsiliinoja.

 

Aivan viehättävän kauniita hardangerliinojakin. Niin siististi ja huolella tehtyjä.

 

Tässä on minusta todella tyylikäs virkattu jakku , niinikään huolellista työtä. Kuvassa myös kaunis huovutettu laukku.

 

Sinne oli tuotu  lisäksi myyntiin jonkun verran kauniita ristipistotöitä. Tässä yksi esimerkki niistä. Äipän touhut blogista löytyy kuvia lisää näyttelystä,ehkä vähän eri kohdistakin kuvattuna. Paljonhan siellä oli neuleita ja virkkauksia ja kaikkee,mutta kuten jo sanoin,niin ei millään saa sitä kaikkea kuviin vangittua,tässä tuli vain vähäsen tuntumaa ja ehkä tunnelmaakin sieltä.

 

Jaa,että mikäkö se tämä on! Voi kuulkaa tuossa on kaikki mitä "työnäytöksessä" sain aikaan:D Siitä tulee joskus toivottavasti joku söpö vaate. Kuvaan sen tietysti sitten tänne,kun on valmis! Kauhavallahan tuli linja-autolastillisia porukkaa, asiakkaita messutarjouksia hamstraamaan! Me Tarjan kanssa ollaan puhuttu kuin Runeberg ,koettaen selittää malleista ja langoista ja muka vähän neuvottukin:D Me kyllä toistemme kanssa puhuimme,että meidän tieto niistä kaikista töistä mitä siellä oli,niin ei ole kovin laaja-alaista. Mutta parhaamme yritimme.

 

Nämä taas siellä Kauhavalla jo sain lahjaksi ihanalta ja rakkaaksi tulleelta ystävältäni! Paljon hyvää kirjontalankaa,kauniita kerrattujen tulppaaneiden sipuleita pussi,sekä servettejä. Voi,kiitos sinulle ihana ystäväni tästä ylläristä.

 

Lopuksi vielä suut makeaksi! Hyydykekakkua,olkaa hyvä. Tein tään kakun viikonlopun vierailleni. Siinä on ohut torttupohja ensin,sitten vaniljahyydykkeen tein ja päälle vielä mustikkaisen hyydykkeen.

Kiitos teille kaikille tässä kaiken matkaa tulleista ihanista,piristävistä,kannustavista kommenteista,jotka ovat tuoneet paljon iloa päiviini ja nauttikaa tekin kivasta viikonlopusta!