Aivan valtavasti Kiitoksia ihan jokaiselle erikseen runsaista kommenteista ja onnitteluista pienen poikavauvan syntymän johdosta! Olen aivan otettu niin paljoista onnitteluista. Kiitos ja halaukset teille! Minulla suurinpiirtein meni koko viime viikko tuon ihana parivutoiaan tyttösen kanssa. Hänellä on niin hauskat jututkin,joille toisinaan saa nauraa:) Ja mielikuvitustakin riittää. Eilen illalla sain olla vuorostaan pieniä poikia hoitamassa. Toinen 5v ja toinen 1,5v. Kiva oli olla heidän kanssaan. Näin päivällä vielä mummin vanhinta mussukkaakin,joka oli armeijasta lomalla ja tuli käymään tyttöystävänsä kanssa. Ihana kun kävivät:)

 

Emminlapas-normal.jpg

Kässyjä ei ole ehtinyt paljoakaan kuluneella viikolla harrastaa,mutta nää lapaset olen iltasella tikutellut. Kukkaketo-langasta. Yksinkertaiset peruslapaset lapselle. Varressa resori ja kämmenosassa tälläinen mallineule. 4krs sileää neuletta,4krs resoria 2o ja 2n. Näitä neljää kerrosta vuorotellen.

 

Hosseini-normal.jpg

Iltalukemisena on nyt tämmöset kirjat. Tuo Ayad Akharin kirja :Appelsiininkuorten katu,sitä olen puolessa välissä menossa ja on mielenkiintoinen. Kertoo tarinaa 10v pakistanilaisesta Hayat pojasta,joka perheensä kanssa asuu Amerikassa pikkulähiössä. Nuoren muslimipojan kasvutarina on elämänmakuinen ja mielenkiintoinen kuvaus islamilaisen ja länsimaisen kulttuurin törmäyksetä,uskosta identiteetistä ja rakkauden voimasta. Tää kirja on bookckrossing-kirja,joka on rekisteröity. Sen saa ottaa mukaansa ilmaiseksi lainalle ja jättää taas johonkin sopivaan paikkaan,että joku toinen voi ottaa ja lukea.

 

Sitten tuo Khaled Hosseinin kirjaa on mielenkiintoinen taatusti. Tätä en ole ehtinyt vielä lukea,mutta olen lukenut tämän kirjailijan aiempaa tuotantoa.Leijapoika ja Tuhat loistavaa aurinkoa. Hiensoti kirjoitettuja kirjoja. Niissä on kaikkea ihmismielen raadollisuuttakin ,on myös rakkautta ja ihan kaikkee. Minun mielestäni lukemisen arvoisia,vaikka hengellisiä nämä kirjat eivät olekaan ja mieluusti luen hengellistä. Nuo kirjat antoivat kuitenkin paljon ajattelemisen aiheita ja panivat miettimään monia juttuja.

 

Rentouttavaa pyhäpäivän viettoa! T:Intsu