Kuten edellä olen kertonut,niin olimme kotiinpaluumatkalla vielä viikonlopun Etelä-Suomessa. Kuinka ollakkaan,launantaina lähdettiin tyttäreni ja mieheni kanssa Ogelin kauppakeskuseen ja Lankamaailmaan.

 

Oi sentään kuinka mä siellä huokailin ja katselin ja hypistelin.......

 

Valinnanvaraa oli niin paljon,että pää ihan pyörällä. Ja mä sanoin heille,että tää kauppa on ihan väärässä paikassa,että tää pitäis olla Pohjanmaalla!! Tai ehkä sittenkin on rahapusille ja mieheni mielenterveydelle parempi,että tuo kauppa on kaukana:D Vai mitäs sanoisitte tästä...

 

Siinä mun ostokset! Tuota vaaleansinstäkin lankaa lähti mukaani 40 kerää :D Tässä kohtaa voi taas käyttää täälläkin tutuksi tulluta lausetta:"Voi Intsu-parkaa,kun järki karkaa":D

 

Sittenkun lähdimme ajelemaan kotia kohti,niin poikkesimme vielä kylään ystäviä tapaamaan. Siellä sitten samanhenkisen ystäväni kanssa ihasteltiin puutarhan kukkaset,katseltiin käsitöitä ja vähän sukuselvitystäkin tehtiin. Tarjolla oli hyvää ruokaa ja maittavat kakkukahvitkin. Kiitos Ystäväisemme. Tällä ystävälläni on ihana puutarha ja napsin paljon kukkakuvia ja laitan osan tännekin teidänkin iloksi. Eikö ihanasti tuo karjalanneito vieläkin kukkii.

 

Hänellä on paljon kauniita kukka-asetelmia ja oli kukkapenkeissäkin kaikkea ihanaa kukkasta.

 

Tässäkin oli molemmin puolin pihamökin rappusia ruukuissa tälläiset kukat.

 

Syksyisempääkin juttua hän oli jo ehtinyt laittaa,vai eikös syklaami ole syyskukka.

 

Päätin laittaa tänne vielä tään yhden kuvan. Siinä tää enkeli kukkien kera toivottaa teillekin oikein Onnekasta syyskuun viikonloppua!