Ensi sunnuntaina meillähän on ne nuorimman lapsenlapsen eka juhla,joka myöskin meillä pidetään. Se ei ole kastejuhla. Meidän seurakunnassa ei kasteta vauvoja ,vaan me siunaamme vauvat. Jeesuskin otti syliinsä lapsia ja siunasi heidät.

No minä täällä olen häärännyt kaikkee koko ajan . Siivoillut paljon semmosiakin kohtia,että ne nyt ei juhlassa näy,eikä mihinkään vaikuta. Mutta on kiva kun juhlien edellä tulee muutenkin kotia kohennettua monin paikoin ja mulla on jo täksi pyhäksi juhannussiivot tehtynä. Ei sitten tarvi juhannukseksi enempää siivota senkuin vain imuroi.

Mä olen virkkaillut ja tälläinen on tään kertainen aikaansaannos.

 

Virkkasin tämmösen kakkukuvun. Tää oli tälläinen eka kokeilu,mutta innostuin ja voin tehdä joskus muulloinkin. Siinä on päällä pieniä kohoumia,kun astiassa,jonka päällä tään kuivatin,niin oli semmoset. Ei löytynyt muka muuta sopivaa kyllin suurta astiaa,jonka päälle muotoilla. Virkkailin Esiton virkkauslangalla. Tätä ei ole suinkaan kovetettu sokerivedellä,vaan sellaisella askartelukaupoista saatavissa olevalla lakalla. Laitoin ison kulhon kumoon tuolla terassin pöydällä. Pöydän suojasin sanomalehdellä ensin. Sitten kulhon päälle laitoin valkoisen muovikassin suojaksi,että ei mene kulhokin lakkaan. Sitten reilusti pensselillä vedin päälle kauttaaltaan paksun kerroksen lakkaa. Se näytti valkoiselta möykyltä koko tekele ensin,mutta kuivui sitten värittömäksi. Annoin vuorokauden kuivua ja kova on. Ei sula vaikka kostuis,niinkuin sokerivesikovetus.

 

Mulla on ollut viimeviikko tosi onnekas. Kuinka ihmeessä olen saanut miltei joka päivä lahjoja. Minä kun aina kiellän,että ei mulle pidä tuoda lahjoja,koska mä en tarvi mitään. Minulla on kaikkee. Eivät vaan meinaa uskoa. Yhdeltä ystävältä sain tuon ihanan askartelukirja ,toiselta nuo helmet. Olen saanut paljon,paljon muutakin mm.enkeli-valokuvakehyksen ja ajatelkaa lahjakoritin Tapion Kauppaan!! Jihuu!! Nyt on piakkoin PAKKO mennä Tapiolle:D

 

Tämän patsaankin sain! Eikö ihana!

Kiitos teille kaikille ystäväiseni!